ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έρχονται Χριστούγεννα, αλλά δεν έχει σκοπό για… «δώρα» ο Απόλλωνας! – Η πιθανή ενδεκάδα του Πετράκη

Έρχονται Χριστούγεννα, αλλά δεν έχει σκοπό για… «δώρα» ο Απόλλωνας! – Η πιθανή ενδεκάδα του Πετράκη

Έπεσε από την κορυφή ο Απόλλωνας, από την Παρασκευή, αλλά έχει την ευκαιρία να… επιστρέψει σήμερα. Φτάνει να νικήσει στο Τσίρειο τον Ερμή.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου είχαν κάνει «πάρτι» οι κυανόλευκοι στο «Αμμόχωστος» (νίκησαν με 6-0), αλλά τον τελευταίο καιρό με τον Μαρίνο Σατσιά στον πάγκο η ομάδα του Ερμή είναι πολύ σφριγηλή. Προέρχεται από ισοπαλία με την Ανόρθωση, πριν μερικές εβδομάδες είχε κάμει «ζημιά» και στην Ομόνοια στη Λευκωσία.

Όλα αυτά τα ανάφερε στους παίχτες του ο Γιάννης Πετράκης, περιμένει ότι θα κάνουν όσα χρειάζονται για να μην απωλέσουν βαθμούς.

Να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα έχασε περισσότερους βαθμούς εντός έδρας, παρά μακριά από τη Λεμεσό (όπου είχε μόνο μια ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ, τ’ άλλα ματς ήταν νικηφόρα).

Αυξήθηκαν αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα τις τελευταίες μια-δυο μέρες. Ο Μπακαλί Νταμπό που χτύπησε στο μηρό στην προπόνηση της Παρασκευής, ήταν εξαιρετικά αμφίβολος. Σίγουρα εκτός, ο τιμωρημένος Βασιλείου, οι τραυματίες Σακέτι, Λάρσον, Αγκίρε, Γκακπέ και Γιοβάνοβιτς.

Ο Ούγγρος διεθνής Αττίλα Σάλαι, θεωρείται ο επικρατέστερος να παίξει αριστερός μπακ. Εκτός κι αν επιλέξει τον Ρομπέρζ ο Πετράκης, με τον Σάλαι να είναι ο παρτενέρ του Γιούστε στο κέντρο της άμυνας. Δεξί μπακ θα είναι ο Πέδρο. Στο τέρμα ο Δημητρίου.

Ερωτηματικό υπάρχει για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, με επικρατέστερο σενάριο να αποτελέσουν την τριάδα οι Χάμπος Κυριάκου, Ντένιτς και Ματέι. Σίγουροι για τα «φτερά» οι φορμαρισμένοι Γιάννης Πίττας και Γιάννης Γιαννιώτας. Για τη θέση φουνταριστού, ίσως θα επιμείνει στον Ντιγκινί, αφήνοντας ξανά στον πάγκο τον Ολλανδό Μπένχοπ.

The post Έρχονται Χριστούγεννα, αλλά δεν έχει σκοπό για… «δώρα» ο Απόλλωνας! – Η πιθανή ενδεκάδα του Πετράκη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top