«Την είδε» Σούμαχερ 41χρόνος - Έτρεχε σε αυτοκινητόδρομο με 178χιλιόμετρα - Η εξέλιξη στο Δικαστήριο

«Την είδε» Σούμαχερ 41χρόνος - Έτρεχε σε αυτοκινητόδρομο με 178χιλιόμετρα - Η εξέλιξη στο Δικαστήριο

Με ταχύτητα 178 χιλιομέτρων εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, το βράδυ της Κυριακής, 41χρονος ο οποίος ανακόπηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ της Κυριακής, σε σημείο του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή Ιδαλίου.

Μέλος του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, που διενεργούσε τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο, εντόπισε τον 41χρονο να οδηγεί το όχημά του με ταχύτητα 178 χιλιομέτρων, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο ανώτατο όριο και αφού τον ανέκοψε προχώρησε στη σύλληψή του.

Ο 41χρονος οδηγήθηκε με το όχημά του στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου, ενώ στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Το πρωί σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για εκδίκαση υπόθεσης οδήγησης οχήματος με υπερβολική ταχύτητα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις στο Videogate: «Τα στοιχεία μας επαληθεύτηκαν από τις Κυπριακές Αρχές»

Ραγδαίες εξελίξεις στο Videogate: «Τα στοιχεία μας επαληθεύτηκαν από τις Κυπριακές Αρχές»

Η εταιρεία δηλώνει βέβαιη ότι η τελική αξιολόγηση της Νομικής Υπηρεσίας θα οδηγήσει τους υπεύθυνους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE