Οι αλλαγές επί του προϋπολογισμού συζητούνται στο Υπουργείο Οικονομικών

Οι αλλαγές επί του προϋπολογισμού συζητούνται στο Υπουργείο Οικονομικών

Με στόχο να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία εντός της τρέχουσας εβδομάδας, συνεχίζονται από τους τεχνοκράτες του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η συζήτηση των αλλαγών στις οποίες θα προβούν επί του κρατικού προϋπολογισμού για το 2021, ο οποίος καταψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα από την Βουλή των Αντιπροσώπων. 

Πιο συγκεκριμένα, η τεχνοκρατική ομάδα του Υπουργείου Οικονομικών, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, βρίσκεται στο στάδιο των σχεδιασμών σε σχέση με τους τομείς του προϋπολογισμού επί των οποίων θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις.
 
Μετά την ολοκλήρωση την τρέχουσα εβδομάδα των αλλαγών, ο κρατικός προϋπολογισμός θα σταλεί στο Υπουργικό Συμβούλιο για έγκριση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE