Οι αλλαγές επί του προϋπολογισμού συζητούνται στο Υπουργείο Οικονομικών

Οι αλλαγές επί του προϋπολογισμού συζητούνται στο Υπουργείο Οικονομικών

Με στόχο να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία εντός της τρέχουσας εβδομάδας, συνεχίζονται από τους τεχνοκράτες του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η συζήτηση των αλλαγών στις οποίες θα προβούν επί του κρατικού προϋπολογισμού για το 2021, ο οποίος καταψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα από την Βουλή των Αντιπροσώπων. 

Πιο συγκεκριμένα, η τεχνοκρατική ομάδα του Υπουργείου Οικονομικών, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, βρίσκεται στο στάδιο των σχεδιασμών σε σχέση με τους τομείς του προϋπολογισμού επί των οποίων θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις.
 
Μετά την ολοκλήρωση την τρέχουσα εβδομάδα των αλλαγών, ο κρατικός προϋπολογισμός θα σταλεί στο Υπουργικό Συμβούλιο για έγκριση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE