ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ κύριος… Φλορεντίν Ματέι!

O ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ κύριος… Φλορεντίν Ματέι!

Σχολιάζεται περισσότερο η… άνοδος της απόδοσης των δυο Γιάννηδων, του Πίττα και του Γιαννιώτα, από τότε που ανέλαβε τα γκέμια ο συνονόματος τους Πετράκης.

Για την χθεσινή εύκολη επικράτηση επί του Ερμή, ο τίτλος του πολυτιμότερου… πάει στον Γιαν – Γιαν, ο οποίος δοκίμαζε να κάμει και το πρώτο του χατ-τρικ.

Στη φάση του 4-0, επέλεξε πάντως να πασάρει στον Πίττα, ο οποίος με αριστερό πλασέ, νίκησε τον Φιρινίδη.

Πολύτιμες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει τον τελευταίο καιρό, ο Ρουμάνος άσος Φλορεντίν Ματέι.

Τον είχε ρίξει στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΛ ο Ελλαδίτης προπονητής, παρότι δεν επετεύχθη η ανατροπή του σκορ (εν τέλει ηττήθηκαν 2-1 οι κυανόλευκοι), στο επόμενο ματς του έδωσε φανέλα βασικού και πολύ καλά πράττει.

Επειδή με τον Βαλκάνιο επιτελικό χαφ, η ομάδα “παράγει” ευκαιρίες από τον κεντρικό διάδρομο. Χθες σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, έκανε ένα εξαιρετικό σλάλομ, κρύβοντας τη μπάλα, προσπερνώντας σαν… σταματημένους αρκετούς αντίπαλους αμυντικούς!

Αποτελεί ένα από τα “κλειδιά”, η μονιμοποίηση του Ματέι στο αρχικό σχήμα, για να φτιάχνει σαφώς περισσότερες τελικές προσπάθειες η ομάδα. Χτες για παράδειγμα η κάρτα των στατιστικών… έγραφε στο φινάλε 19 τελικές!

The post O ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ κύριος… Φλορεντίν Ματέι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top