BUSINESS NEWS

Βρήκαμε τα πιο stylish κομμάτια για τις χειμερινές σου αποδράσεις

Βρήκαμε τα πιο stylish κομμάτια για τις χειμερινές σου αποδράσεις

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από το να κάνεις ένα διάλειμμα από το βεβαρημένο σου πρόγραμμα για να κάνεις μια εξόρμηση στο βουνό.

Μια χειμερινή απόδραση πάντα γεμίζει τις μπαταρίες. Επιβάλλεται όμως να έχεις στην ντουλάπα σου τα απαραίτητα κομμάτια που θα σε κρατήσουν ζεστό αλλά θα σου χαρίσουν ένα στιλάτο look, ιδανικό για τέτοια περίσταση.

Τέτοια κομμάτια θα βρεις στην νέα ανδρική, χειμερινή συλλογή Tommy Hilfiger η οποία περιλαμβάνει σακάκια σε bold χρώματα, check πουκάμισα, cool hoodies, 70’s κοτλέ πουκάμισα και παντελόνια και φυσικά στιλάτα jeans.


Corduroy πουκάμισο + hoodie + jeans
To 70’ς old school κοτλέ πουκάμισο επέστρεψε ξανά στο προσκήνιο και δεν λείπει φυσικά από την νέα συλλογή Tommy Hilfiger. Είναι ένα κομμάτι άλλωστε που αν συνδυαστεί σωστά μπορεί να σου χαρίσει πολύ stylish looks.
Συνδύασε το με ένα τζιν και αν θες μπορείς να φορέσεις από μέσα από το corduroy πουκάμισο σου ένα logo hoodie.


Corduroy παντελόνι
Ιδανικό για μια χειμερινή απόδραση είναι και το κοτλέ παντελόνι αφού είναι πολύ ζεστό. Στην καινούργια κολεξιόν Tommy Hilfiger μπορείς να το βρεις σε διάφορους χρωματισμούς. Δοκίμασε το με sweater ή με ένα μάλλινο πουλόβερ.

Extra Tip: Πρόσθεσε ένα μάλλινο κασκόλ στο outfit σου για να αναβαθμίσεις ακόμη πιο πολύ το look σου


Sweatpants + Τ-shirt+ Parka Jacket
Τα sweatpants είναι αναπόσπαστο κομμάτι των laid-back looks. Μπορείς να συνδυάσεις τις comfy φόρμες σου με ένα cool logo t-shirt ενώ την εμφάνιση σου μπορεί να ολοκληρώσει ένα Parka Jacket.

 

 

Bomber Jacket
Το αγαπημένο bomber Jacket των late '70s και '80s, επέστρεψε στην μόδα κι είναι το τέλειο item για μια εξόρμηση στο βουνό και όχι μόνο. Το μπεζ bomber jacket που δημιούργησε ο Tommy Hilfiger για τη νέα του συλλογή μπορεί να σου χαρίσει sporty looks αν συνδυαστεί με ρούχα όπως joggers και hoodies αλλά και casual chic εμφανίσεις αν το φορέσεις με ένα chino παντελόνι.

 

Info: Η συλλογή Tommy Hilfiger Χειμώνας 2020 είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Tommy Hilfiger στην παραλιακή λεωφόρο Λεμεσού και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

Νέα Υπηρεσία Order Pick Up: Παραγγείλτε τώρα τα αγαπημένα σας Tommy Hilfiger τηλεφωνικά ή μέσω Skype, Messenger, Viber, WhatsApp και παραλάβετέ τα από τα σημεία pick up του εμπορικού κέντρου!

Η υπηρεσία αφορά στα καταστήματα Tommy Hilfiger στο The Mall of Cyprus (τηλ.22460706), Nicosia Mall (τηλ.22321177) και στο My Mall στη Λεμεσό (τηλ.25711655). Οι ώρες επικοινωνίας είναι Δευτέρα με Κυριακή, 10.00 με 18.00.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top