Σάββας Βέργας: Στα 55 του έγινε για 4η φορά πατέρας Η πρώτη εικόνα!

Σάββας Βέργας: Στα 55 του έγινε για 4η φορά πατέρας Η πρώτη εικόνα!

DATA[

Για τέταρτη φορά πατέρας σε ηλικία 55 ετών έγινε ξανά ο πρώην Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας. Η σύντροφος του Αλίσια έφερε προ ημερών στον κόσμο τον γιο τους που έδωσε μεγαλύτερο νόημα στον έρωτα τους και στα Χριστούγεννα που έρχονται.

Το ζευγάρι μέσα απο τον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook του Σάββα Βέργα ανήρτησε την πρώτη εικόνα με τον γιο τους και έγραψε: “Ο Αλέξανδρος ήρθε και τα φετινά Χριστούγεννα είναι ακόμη πιο λαμπερά !!! Ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία, αγάπη, όμορφες στιγμές και θα έρθουν οι καλύτερες μέρες με χαμόγελο και αισιοδοξία” .

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE