ΑΥΤΟΣ είναι το πρώτο… ΘΥΜΑ του VAR στην Κύπρο

ΑΥΤΟΣ είναι το πρώτο… ΘΥΜΑ του VAR στην Κύπρο

Από τη στιγμή που εμφανίστηκε το VAR στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας, δεν σταμάτησαν προπονητές και παράγοντες να το… αμφισβητούν, με φωνές και παράπονα για διαιτησίες που υπήρξαν σε παιχνίδια των ομάδων τους.

Ως… συνέπεια των όσων ακούστηκαν σε αυτές τις δύο αγωνιστικές που το VAR είναι στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας, προέκυψε σήμερα το απόγευμα η παραίτηση του Λαγιέκ από το πόστο του ως πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας.

Όπως και να το κάνουμε ο Λαγιέκ είναι το πρώτο… θύμα του VAR στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: 

Και τώρα ποιος θα κάνει τους ΟΡΙΣΜΟΥΣ διαιτητών

ΚΟΠ: Εξελίξεις στη διαιτησία – Παραιτήθηκε ο Λαγιέκ!

Σ.Ν.

The post ΑΥΤΟΣ είναι το πρώτο… ΘΥΜΑ του VAR στην Κύπρο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE