Οι παίκτες που παίρνει μαζί του ο Κετσπάγια στο ντέρμπι του ΓΣΠ – Παρόντες Χαμπουλλάς και Πουλλαΐδης στην τελευταία προπόνηση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι παίκτες που παίρνει μαζί του ο Κετσπάγια στο ντέρμπι του ΓΣΠ – Παρόντες Χαμπουλλάς και Πουλλαΐδης στην τελευταία προπόνηση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ανόρθωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής απέναντι στην Ομόνοια.

Με το πέρας της προπόνησης η Ανόρθωση εξέδωσε την εξής επίσημη ενημέρωση:

«Με απογευματινή προπόνηση που έγινε στο «Α. Παπαδόπουλος» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδα μας για το ντέρμπι με την Ομόνοια, (22/12, 20:00) που αποτελεί και την τελευταία μας αγωνιστική υποχρέωση για το 2020.

Στην προπόνηση έδωσαν το παρών τους ο πρόεδρος Ευγένιος Χαμπουλλάς και ο αναπληρωτής πρόεδρος Ανδρέας Πουλλαΐδης που χαιρέτισαν την ομάδα.

Στο αγωνιστικό μέρος, εκτός έμειναν και για αυτό το παιχνίδι οι Μπράνκο Βργκοτς, Τορνίκε Οκριασβίλι και Γέβγεν Σέλιν.

Η αποστολή αποτελείται από τους:

The post Οι παίκτες που παίρνει μαζί του ο Κετσπάγια στο ντέρμπι του ΓΣΠ – Παρόντες Χαμπουλλάς και Πουλλαΐδης στην τελευταία προπόνηση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.