Οι παίκτες που παίρνει μαζί του ο Κετσπάγια στο ντέρμπι του ΓΣΠ – Παρόντες Χαμπουλλάς και Πουλλαΐδης στην τελευταία προπόνηση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι παίκτες που παίρνει μαζί του ο Κετσπάγια στο ντέρμπι του ΓΣΠ – Παρόντες Χαμπουλλάς και Πουλλαΐδης στην τελευταία προπόνηση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ανόρθωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής απέναντι στην Ομόνοια.

Με το πέρας της προπόνησης η Ανόρθωση εξέδωσε την εξής επίσημη ενημέρωση:

«Με απογευματινή προπόνηση που έγινε στο «Α. Παπαδόπουλος» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδα μας για το ντέρμπι με την Ομόνοια, (22/12, 20:00) που αποτελεί και την τελευταία μας αγωνιστική υποχρέωση για το 2020.

Στην προπόνηση έδωσαν το παρών τους ο πρόεδρος Ευγένιος Χαμπουλλάς και ο αναπληρωτής πρόεδρος Ανδρέας Πουλλαΐδης που χαιρέτισαν την ομάδα.

Στο αγωνιστικό μέρος, εκτός έμειναν και για αυτό το παιχνίδι οι Μπράνκο Βργκοτς, Τορνίκε Οκριασβίλι και Γέβγεν Σέλιν.

Η αποστολή αποτελείται από τους:

The post Οι παίκτες που παίρνει μαζί του ο Κετσπάγια στο ντέρμπι του ΓΣΠ – Παρόντες Χαμπουλλάς και Πουλλαΐδης στην τελευταία προπόνηση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE