Οι παίκτες που παίρνει μαζί του ο Κετσπάγια στο ντέρμπι του ΓΣΠ – Παρόντες Χαμπουλλάς και Πουλλαΐδης στην τελευταία προπόνηση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι παίκτες που παίρνει μαζί του ο Κετσπάγια στο ντέρμπι του ΓΣΠ – Παρόντες Χαμπουλλάς και Πουλλαΐδης στην τελευταία προπόνηση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ανόρθωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής απέναντι στην Ομόνοια.

Με το πέρας της προπόνησης η Ανόρθωση εξέδωσε την εξής επίσημη ενημέρωση:

«Με απογευματινή προπόνηση που έγινε στο «Α. Παπαδόπουλος» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδα μας για το ντέρμπι με την Ομόνοια, (22/12, 20:00) που αποτελεί και την τελευταία μας αγωνιστική υποχρέωση για το 2020.

Στην προπόνηση έδωσαν το παρών τους ο πρόεδρος Ευγένιος Χαμπουλλάς και ο αναπληρωτής πρόεδρος Ανδρέας Πουλλαΐδης που χαιρέτισαν την ομάδα.

Στο αγωνιστικό μέρος, εκτός έμειναν και για αυτό το παιχνίδι οι Μπράνκο Βργκοτς, Τορνίκε Οκριασβίλι και Γέβγεν Σέλιν.

Η αποστολή αποτελείται από τους:

The post Οι παίκτες που παίρνει μαζί του ο Κετσπάγια στο ντέρμπι του ΓΣΠ – Παρόντες Χαμπουλλάς και Πουλλαΐδης στην τελευταία προπόνηση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE