ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΑΧΗΤΕΣ για τον ρεφ στο Ομόνοια-Ανόρθωση: «Ορισμός σκάνδαλο – Γελοιοποίησε το διεφθαρμένο σύστημα…»

ΜΑΧΗΤΕΣ για τον ρεφ στο Ομόνοια-Ανόρθωση: «Ορισμός σκάνδαλο – Γελοιοποίησε το διεφθαρμένο σύστημα…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσης – Μαχητές 1994.

Αναλυτικά:

«Και εκεί που λέγαμε να τελειώνει αυτός ο χρόνος να πάει στο καλό του Θεού και να ευχηθούμε για ένα καλύτερο χρόνο, έρχεται το κερασάκι στην τούρτα. Δεν ξέρουμε πως σκέφτονται ή ακόμα καλύτερα δεν ξέρουμε αν γενικά σκέφτονται.

Όρισαν για τον αυριανό αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας που ευνοήθηκε ξεκάθαρα με την διακοπή του πρωταθλήματος, ένα διαιτητή που κατά την περσινή χρονιά μας στέρησε 2 βαθμούς στο ΓΣΠ αφού έκλεισε τα μάτια του σε 2 ολοκάθαρα πέναλτι και ένα ακόμα αμφιλεγόμενο. Αντιθέτως φέτος ο συγκεκριμένος «κύριος» ορίστηκε σε 3 παιχνίδια του αντιπάλου με τελευταίο και καλύτερο το πρόσφατο όπου όχι μόνο έκλεισε τα μάτια ακόμα και μπροστά στην νέα τους οθόνη αλλά γελοιοποίησε όλο το ——– σύστημα τους αλλάζοντας βασικούς κανόνες διαιτησίας.

Τώρα με ποια λογική ο διαιτητής αυτός όπου η ίδια ομοσπονδία που τον εργοδοτεί ανακοίνωσε και «καταδίκασε» το σοβαρό αυτό λάθος δημόσια ή ακόμα ανάγκασε και τον «αρχιδιαιτητή» να παραιτηθεί , δεν είναι σε τιμωρία 5-6-10 αγωνιστικών μόνο τα σαΐνια της κοπ ξέρουν και ο παπασταύρου. Εμείς καλούμε τον συγκεκριμένο να δηλώσει κώλυμα για τον αυριανό αγώνα που ακόμα και την ευθιξία να έχει να το κάνει δεν παύει να είναι ένας ορισμός σκάνδαλο.

Ο κόσμος της Ανόρθωσης έχει ανεχτεί αρκετά απ´αυτούς που διοικούν και —— μέρα με την μέρα το κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν σημαίνει όμως ότι βάζοντας την λογική κάποιες φορές πάνω από τον θυμό, δεν μπορεί να γίνει και το αντίθετο. Να ξέρετε ότι όταν θέλουμε και μπορούμε και θα το κάνουμε.

Υ.Γ. ΑΝΟΛΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

».

Σημ.: Αφαιρέθηκαν λέξεις από την ανακοίνωση για ευνόητους λόγους

Να σημειωθεί ότι με την ανακοίνωση τους οι «Μαχητές» ανάρτησαν και την πιο κάτω φωτογραφία από το παιχνίδι της περασμένης σεζόν μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης.

 

The post ΜΑΧΗΤΕΣ για τον ρεφ στο Ομόνοια-Ανόρθωση: «Ορισμός σκάνδαλο – Γελοιοποίησε το διεφθαρμένο σύστημα…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top