LIKE ONLINE

Η δημοσιογράφος που ερωτεύτηκε τον «πιο μισητό άνθρωπο του πλανήτη» και εγκατέλειψε την «τέλεια ζωή» της

Η δημοσιογράφος που ερωτεύτηκε τον «πιο μισητό άνθρωπο του πλανήτη» και εγκατέλειψε την «τέλεια ζωή» της

Μέσα σε 9 μήνες παραιτήθηκε από τη δουλειά της, άφησε το διαμέρισμά της και χώρισε από τον σύζυγό της.

Τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον «πιο μισητό άνθρωπο του πλανήτη» από εκείνη την αδιανόητη κίνησή του να αγοράσει τα δικαιώματα του σωτήριου φαρμάκου Daraprim, που σώζει τις ζωές καρκινοπαθών και ασθενών με AIDS, και να ανεβάσει την τιμή του κατά... 5.500%.

O χρηματιστής Martin Shkreli συνελήφθη από το FBI για τα καμώματά του και η ρεπόρτερ που κάλυπτε δημοσιογραφικά τη σύλληψή του τον ερωτεύτηκε παράφορα.

Η Christie Smythe τον αποκαλεί πια «σύντροφο ζωής», αποκαλύπτοντας πως η σχέση τους αναπτύχθηκε με εκείνον πίσω από τα κάγκελα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή προσφάτως από μια συνέντευξη, στην οποία δημοσιογράφος του Bloomberg περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο η Smythe εγκατέλειψε την «τέλεια ζωή της στο Μπούκλιν» όταν ερωτεύτηκε τον Shkreli, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 7 ετών.

Η Smythe ήταν η δημοσιογράφος που αποκάλυψε την είδηση για τη σύλληψη του χρηματιστή τον Δεκέμβριο του 2015 και μέσα σε 9 μήνες, ξεκινώντας από τον Ιούλιο του 2018, «παραιτήθηκε από τη δουλειά της, άφησε το διαμέρισμά της και χώρισε από τον σύζυγό της».

Ο 37χρονος σήμερα Shkreli, που καταδικάστηκε τον Αύγουστο του 2017, δεν σταμάτησε να απασχολεί τον Τύπο ούτε μέσα από τη φυλακή. Τον Απρίλιο του 2019 τον μετέφεραν από τις φυλακές του Νιου Τζέρσεϊ, όταν η «Wall Street Journal» αποκάλυψε πως συνέχιζε να λειτουργεί την εταιρία του μέσα από το κελί, με παράνομο κινητό τηλέφωνο.

Ο διαβόητος χρηματιστής αναμένεται να βγει το 2023. Επιστρέφοντας στη Smythe, που φαίνεται να έχει κάνει άνω-κάτω τη ζωή της, η σχέση της με τον Shkreli έχει τρελάνει το ίντερνετ.

Σύμφωνα με το άρθρο του περιοδικού Elle, η δημοσιογράφος εγκατέλειψε και το Bloomberg και τον άντρα της και ζει σε «ένα φωτεινό υπόγειο διαμέρισμα στο Χάρλεμ». Το πρώτο τους φιλί το αντάλλαξαν σε ένα επισκεπτήριο στη φυλακή.

«Είπα στον Martin ότι τον αγαπώ», εξομολογήθηκε η Smythe στο Elle, «και μου είπε πως κι εκείνος με αγαπά». Οι δυο τους δεν έχουν έρθει ποτέ σε σεξουαλική επαφή, το μόνο που επιτρέπεται να κάνουν από τον κανονισμό της φυλακής είναι μια αγκαλιά και ένα γρήγορο φιλί.

Η σχέση τους άνθισε όμως μέσω τηλεφωνικών επαφών και emails. Σύμφωνα με την ίδια τη δημοσιογράφο, έχουν συζητήσει ακόμα και για τα ονόματα των παιδιών τους.

ΑΠΟ newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top