Η ΑΗΚ δεν θα διακόπτει την περίοδο των γιορτών το οικιακό ρεύμα

Η ΑΗΚ δεν θα διακόπτει την περίοδο των γιορτών το οικιακό ρεύμα

Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) αποφάσισε και φέτος να μην διακόπτεται την περίοδο των εορτών λόγω οφειλής, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους οικιακούς καταναλωτές πελάτες της.

Όπως διευκρινίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, η απόφαση έχει ισχύ για το διάστημα από 23 Δεκεμβρίου 2020 έως και 07 Ιανουαρίου 2021 και αφορά όλες τις οικιακές διατιμήσεις, δηλαδή τις διατιμήσεις 01, 02 και 08.

Αναφέρεται περαιτέρω ότι οικιακοί καταναλωτές, στους οποίους έχει διακοπεί η παροχή ρεύματος λόγω οφειλής, μπορούν να υποβάλουν αίτηση επανασύνδεσης σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ, που θα εξεταστεί σύμφωνα με τη δυνατότητα ένταξης του πελάτη σε σχέδιο αποπληρωμής. Διευκρινίζεται πως η ευνοϊκή απόφαση επανασύνδεσης δεν περιλαμβάνει εκείνους που έχουν εμπλακεί σε παράνομη πράξη κλοπής ρεύματος.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE