Η ΑΗΚ δεν θα διακόπτει την περίοδο των γιορτών το οικιακό ρεύμα

Η ΑΗΚ δεν θα διακόπτει την περίοδο των γιορτών το οικιακό ρεύμα

Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) αποφάσισε και φέτος να μην διακόπτεται την περίοδο των εορτών λόγω οφειλής, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους οικιακούς καταναλωτές πελάτες της.

Όπως διευκρινίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, η απόφαση έχει ισχύ για το διάστημα από 23 Δεκεμβρίου 2020 έως και 07 Ιανουαρίου 2021 και αφορά όλες τις οικιακές διατιμήσεις, δηλαδή τις διατιμήσεις 01, 02 και 08.

Αναφέρεται περαιτέρω ότι οικιακοί καταναλωτές, στους οποίους έχει διακοπεί η παροχή ρεύματος λόγω οφειλής, μπορούν να υποβάλουν αίτηση επανασύνδεσης σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ, που θα εξεταστεί σύμφωνα με τη δυνατότητα ένταξης του πελάτη σε σχέδιο αποπληρωμής. Διευκρινίζεται πως η ευνοϊκή απόφαση επανασύνδεσης δεν περιλαμβάνει εκείνους που έχουν εμπλακεί σε παράνομη πράξη κλοπής ρεύματος.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE