«Βασίλισσα» των ντέρμπι η Ομόνοια – «ΠΑΤΗΣΕ» και την Κυρία στο ΓΣΠ!

«Βασίλισσα» των ντέρμπι η Ομόνοια – «ΠΑΤΗΣΕ» και την Κυρία στο ΓΣΠ!

Τρομερή η Ομόνοια που έκανε πάρτι στο ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση και επικράτησε με 3-0 στο ΓΣΠ για την 16η αγωνιστική παίρνοντας τέταρτο σερί τρίποντο. Εξαιρετικό παιχνίδι από την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ που παραμένει αήττητη σε ντέρμπι.

Σε μεγάλη βραδιά Ασάντε που πέτυχε δύο γκολ και Λέζιακς που ήταν η μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα της Κυρίας. Ανέβηκε στην 3η θέση το τριφύλλι και στο -1 από τη δεύτερη Ανόρθωση που ήταν αγνώριστη, πραγματοποιώντας μια άσχημη εμφάνιση χωρίς να μπορέσει να ακολουθήσει τον ρυθμό των πρασίνων. Αποχώρησε τραυματίας ο Παπουλής.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE