«Βασίλισσα» των ντέρμπι η Ομόνοια – «ΠΑΤΗΣΕ» και την Κυρία στο ΓΣΠ!

«Βασίλισσα» των ντέρμπι η Ομόνοια – «ΠΑΤΗΣΕ» και την Κυρία στο ΓΣΠ!

Τρομερή η Ομόνοια που έκανε πάρτι στο ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση και επικράτησε με 3-0 στο ΓΣΠ για την 16η αγωνιστική παίρνοντας τέταρτο σερί τρίποντο. Εξαιρετικό παιχνίδι από την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ που παραμένει αήττητη σε ντέρμπι.

Σε μεγάλη βραδιά Ασάντε που πέτυχε δύο γκολ και Λέζιακς που ήταν η μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα της Κυρίας. Ανέβηκε στην 3η θέση το τριφύλλι και στο -1 από τη δεύτερη Ανόρθωση που ήταν αγνώριστη, πραγματοποιώντας μια άσχημη εμφάνιση χωρίς να μπορέσει να ακολουθήσει τον ρυθμό των πρασίνων. Αποχώρησε τραυματίας ο Παπουλής.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE