«Βασίλισσα» των ντέρμπι η Ομόνοια – «ΠΑΤΗΣΕ» και την Κυρία στο ΓΣΠ!

«Βασίλισσα» των ντέρμπι η Ομόνοια – «ΠΑΤΗΣΕ» και την Κυρία στο ΓΣΠ!

Τρομερή η Ομόνοια που έκανε πάρτι στο ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση και επικράτησε με 3-0 στο ΓΣΠ για την 16η αγωνιστική παίρνοντας τέταρτο σερί τρίποντο. Εξαιρετικό παιχνίδι από την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ που παραμένει αήττητη σε ντέρμπι.

Σε μεγάλη βραδιά Ασάντε που πέτυχε δύο γκολ και Λέζιακς που ήταν η μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα της Κυρίας. Ανέβηκε στην 3η θέση το τριφύλλι και στο -1 από τη δεύτερη Ανόρθωση που ήταν αγνώριστη, πραγματοποιώντας μια άσχημη εμφάνιση χωρίς να μπορέσει να ακολουθήσει τον ρυθμό των πρασίνων. Αποχώρησε τραυματίας ο Παπουλής.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.