Το Ισραήλ σε πρόωρες εκλογές μετά τη διάλυση της Βουλής λόγω προϋπολογισμού

Το Ισραήλ σε πρόωρες εκλογές μετά τη διάλυση της Βουλής λόγω προϋπολογισμού

Το Ισραήλ θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές τον Μάρτιο, αφού η Κνεσέτ απέτυχε τα μεσάνυχτα της Τρίτης να ανταποκριθεί στην προθεσμία έγκρισης του κρατικού προϋπολογισμού και ο πρόεδρος της ισραηλινής Βουλής ανακοίνωσε αυτομάτως τη διάλυση της.

Η Κυβέρνηση συνεργασίας του Λικούντ, του κόμματος του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, και του κόμματος Μπλε και Λευκό του υπουργού Αμύνης στρατηγού ε.α. Μπένι Γκαντς δεν κατέληξε σε συμφωνία για τον κρατικό προϋπολογισμό. 

Η προεκλογική εκστρατεία για τις τέταρτες κοινοβουλευτικές εκλογές του Ισραήλ μέσα σε δύο χρόνια ξεκινά με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να βρίσκεται αντιμέτωπος με λαϊκή οργή για τον χειρισμό της πανδημίας του νέου κορωνοϊού ενώ η ποινική διαδικασία σε βάρος του για τρεις υποθέσεις διαφθοράς συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE