Πιο σέξι από ποτέ η Μελίνα Ασλανίδου - Πατίνι με 'καυτό' μινι σε ψηλοτάκουνες μπότες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πιο σέξι από ποτέ η Μελίνα Ασλανίδου - Πατίνι με 'καυτό' μινι σε ψηλοτάκουνες μπότες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με πολύ χαρά και τρέλα αποφάσισε να αποχαιρετήσει την ημέρα η Μελίνα Ασλανίδου!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φορώντας ένα total black μίνι φόρεμα, διχτυωτό καλσόν και μαύρες over the knee πανύψηλες μπότες, έκανε πατίνι και αναστάτωσε τους followers της, με τη σέξι εμφάνισή της.

«Καντεεεεεε ακρηηηη παρακαλώ, πατάει το πατίνι. Έτσι θα κλείσω την ήμερα με χαρά , με αγάπη , ολοφώτιστα εδραιώνοντας την νέα αλλαγή…», έγραψε όλο νόημα στο Instagram.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE