Συγκινεί ο Ραφαήλ από τη Λεμεσό που παλεύει δεύτερη φορά με τον καρκίνο – «Ακόμη δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συγκινεί ο Ραφαήλ από τη Λεμεσό που παλεύει δεύτερη φορά με τον καρκίνο – «Ακόμη δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην αναζήτηση συμβατού δότη μυελού των οστών βρίσκεται τον τελευταίο μήνα ο Ραφαήλ Στυλιανού από τη Λεμεσό.

Παρά το γεγονός ότι η προσέλευση του κόσμου για δειγματοληψία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δεν έχει εντοπιστεί κάποιος συμβατός δότης για να μπορεί ο Ραφαήλ να μεταβεί στη Γερμανία και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Ο Ραφαήλ διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία την 1η Οκτωβρίου το 2013, ενώ βρισκόταν για σπουδές στην Ελλάδα και μετέβη εσπευσμένα στην Κύπρο καταφέρνοντας να το αντιμετωπίσει με χημειοθεραπείες, επιστρέφοντας στις σπουδές του και πραγματοποιώντας τα όνειρα του.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ από το Tothemaonline.com

 

The post Συγκινεί ο Ραφαήλ από τη Λεμεσό που παλεύει δεύτερη φορά με τον καρκίνο – «Ακόμη δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.