Συγκινεί ο Ραφαήλ από τη Λεμεσό που παλεύει δεύτερη φορά με τον καρκίνο – «Ακόμη δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συγκινεί ο Ραφαήλ από τη Λεμεσό που παλεύει δεύτερη φορά με τον καρκίνο – «Ακόμη δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην αναζήτηση συμβατού δότη μυελού των οστών βρίσκεται τον τελευταίο μήνα ο Ραφαήλ Στυλιανού από τη Λεμεσό.

Παρά το γεγονός ότι η προσέλευση του κόσμου για δειγματοληψία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δεν έχει εντοπιστεί κάποιος συμβατός δότης για να μπορεί ο Ραφαήλ να μεταβεί στη Γερμανία και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Ο Ραφαήλ διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία την 1η Οκτωβρίου το 2013, ενώ βρισκόταν για σπουδές στην Ελλάδα και μετέβη εσπευσμένα στην Κύπρο καταφέρνοντας να το αντιμετωπίσει με χημειοθεραπείες, επιστρέφοντας στις σπουδές του και πραγματοποιώντας τα όνειρα του.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ από το Tothemaonline.com

 

The post Συγκινεί ο Ραφαήλ από τη Λεμεσό που παλεύει δεύτερη φορά με τον καρκίνο – «Ακόμη δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.