ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η πρώτη αντίδραση της Σβετλάνα στο ThemaOnline μετά την ποινή στις δύο γυναίκες - «Να πλένουν το στόμα τους με σαπούνι πριν μιλήσουν»

Η πρώτη αντίδραση της Σβετλάνα στο ThemaOnline μετά την ποινή στις δύο γυναίκες - «Να πλένουν το στόμα τους με σαπούνι πριν μιλήσουν»

Αυλαία έπεσε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης τον Οκτώβριο 2019 σε βάρος της Σβετλάνας Ζαΐτσεβα.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε ποινή 750 ευρώ έκαστος στις δύο γυναίκες ηλικίας 31 και 38 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κρίθηκαν ένοχες σε 12 κατηγορίες.

Το όλο συμβάν εκτυλίχθηκε σε πάρκινγκ στη Λάρνακα με τη Σβετλάνα να καταγράφει την επίθεση μέσω κινητού τηλεφώνου και έπειτα να την ανεβάζει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, η Αστυνομία Λάρνακας εξέτασε το βίντεο καθώς και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του χώρου στάθμευσης.  

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τη Σβετλάνα, τη γυναίκα που το 2019 είχε δεχθεί επίθεση από δύο Ελληνοκύπριες στη Λάρνακα.

Αφού μας εξήγησε ότι δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση για το συμβάν και ότι τώρα μαθαίνει την είδηση, μας είπε ότι εδώ και μήνες το όλο θέμα έπαιρνε αναβολή και δεν την ενημέρωσε κανείς.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες ρωτούσε συγκεκριμένο δικηγόρο (σ.σ. τον Αλεξέι Βολαμπάεφ) για την υπόθεση και της είπε αρχικά ότι πήρε αναβολή για τις 17 και μετά 20 Δεκεμβρίου.

Έπειτα της είπε ότι θα μεταφερθεί τον Μάιο αφού λόγω του κορωνοϊού τα δικαστήρια πλέον γίνονται αυτόματα και δεν χρειάζεται η παρουσία της στο Δικαστήριο.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι ουδείς ενημέρωσε τη Σβετλάνα για την ποινή για μια υπόθεση στην οποία ήταν άμεσα εμπλεκόμενη και η αντιμετώπιση που έτυχε δεν ήταν η πρέπουσα.  

Κληθείσα να σχολιάσει την ποινή των δύο γυναικών, η Σβετλάνα είπε χαρακτηριστικά «το μόνο που θέλω να πω είναι οι δύο γυναίκες να πλένουν το στόμα τους με σαπούνι πριν μιλήσουν».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top