Ο Γιώργος Βαρνάβα αποσύρθηκε από τη θέση συντονιστή επιτελείου Αμμοχώστου της ΕΔΕΚ

Ο Γιώργος Βαρνάβα αποσύρθηκε από τη θέση συντονιστή επιτελείου Αμμοχώστου της ΕΔΕΚ

Οι εξελίξεις, όμως, οι οποίες διαδραματίστηκαν τον τελευταίο μήνα για διαφοροποίηση του ψηφοδελτίου της ΕΔΕΚ στην Επαρχία για τις Βουλευτικές του 2021, ο τρόπος χειρισμού της όλης διαδικασίας, η προσωπική του αξιοπρέπεια, ο σεβασμός του προς όλους τους ανθρώπους που απεδέχθησαν την πρόταση του να είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του Κ.Σ.ΕΔΕΚ Αμμοχώστου, δεν του αφήνουν περιθώρια στο να συνεχίσει να διαδραματίζει το ρόλο του συντονιστή του Επαρχιακού Επιτελείου Αμμοχώστου αναφέρει σε ανακοίνωση, που εξέδωσε την Τετάρτη ο Γιώργος Βαρνάβα.

Ο κ. Βαρνάβα προσθέτει ότι αποσύρεται από τη θέση του Συντονιστή του Ε.Ε. Επιτελείου στην Αμμόχωστο, για να διευκολύνει τον Πρόεδρο του Κινήματος, όπως και τους συνεργάτες του να προβούν στις όποιες ενέργειες θεωρούν ότι θα είναι προς όφελος του Κινήματος.

Ευχαριστώντας τους συναγωνιστές του Ε.Ε. Επιτελείου, με τους οποίους συνεργάστηκε και όλους όσοι απεδέχθησαν να είναι υποψήφιοι στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές του 2021, με το ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ Αμμοχώστου, δηλώνει ότι παραμένει συνοδοιπόρος, απλός στρατιώτης στο Κίνημα, δίπλα στους ανθρώπους της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE