Κέρδισε την Μπενφίκα και σήκωσε το… ΠΡΩΤΟ η Πόρτο!

Κέρδισε την Μπενφίκα και σήκωσε το… ΠΡΩΤΟ η Πόρτο!

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Πορτογαλία πήγε στην Πόρτο, η οποία νίκησε την Μπενφίκα 2-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ που διεξήχθη στο Αβέιρο και κατέκτησε το τρόπαιο.

Η Πόρτο νίκησε 2-0 την Μπενφίκα στον τελικό του πορτογαλικού Σούπερ Καπ που διεξήχθη στο γήπεδο του Αβέιρο και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν στην ιβηρική χώρα, με τους «δράκους» να κατακτούν στο θεσμό το 22ο τρόπαιο και συνολικά να φτάνουν τους 22 εγχώριους τίτλους, έχοντας ακόμα ως στόχο την Primeira Lega, το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ, κάτι που ισχύει και για τους «αετούς».

Οι παίκτες του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με το πέναλτι του Σέρτζιο Ολιβέιρα στο 20’.

Στην επανάληψη, οι Λουζιτανοί δεν κατάφεραν να βρουν τους διαδρόμους στην εστία του Μαρκεσίν και στο 90’ο Λουίς Ντίας έδωσε πανηγυρικό τόνο στην κατάκτηση του τροπαίου.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Κέρδισε την Μπενφίκα και σήκωσε το… ΠΡΩΤΟ η Πόρτο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE