Γαμπρός ανακάλυψε την ημέρα του γάμου του πως κέρδισε σχεδόν 11.000 ευρώ σε στοίχημα

Γαμπρός ανακάλυψε την ημέρα του γάμου του πως κέρδισε σχεδόν 11.000 ευρώ σε στοίχημα

Η ημέρα του γάμου λέγεται πως είναι η πιο ευτυχισμένη στην ζωή ενός ανθρώπου. Ωστόσο στην περίπτωση Richard Purcell, δεν ξέρουμε αν ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα, αλλά σίγουρα ήταν πιο τυχερή.

Ο λόγος; Εκείνη την ημέρα ανακάλυψε πως κέρδισε σε στοίχημα 10.000 λίρες (περίπου 11.000 ευρώ).

Καθόλου άσχημα για ένα ξεκίνημα, αφού πλέον θα είχε μια νέα ζωή ως παντρεμένος…

Ο 57χρονος από το Widnes, Cheshire, ήταν προφανώς τόσο απασχολημένος με το γάμο του και την γυναίκα του Βικτώρια που ξέχασε να ελέγξει το κουπόνι του από την ποδοσφαιρική δράση του περασμένου Σαββάτου.

Όταν κοίταξε το κουπόνι, συνειδητοποίησε πως είχε προβλέψει σωστά τα σκορ των αγώνων και ήταν κατά μερικές χιλιάδες λίρες πλουσιότερος.

Για την ιστορία, είχε ποντάρει σε αγώνες Σκωτσέζικου και Αγγλικού πρωταθλήματος.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης τη συνάντηση των ηγετών της ΕΕ με ηγέτες κρατών της περιοχής, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE