Γαμπρός ανακάλυψε την ημέρα του γάμου του πως κέρδισε σχεδόν 11.000 ευρώ σε στοίχημα

Γαμπρός ανακάλυψε την ημέρα του γάμου του πως κέρδισε σχεδόν 11.000 ευρώ σε στοίχημα

Η ημέρα του γάμου λέγεται πως είναι η πιο ευτυχισμένη στην ζωή ενός ανθρώπου. Ωστόσο στην περίπτωση Richard Purcell, δεν ξέρουμε αν ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα, αλλά σίγουρα ήταν πιο τυχερή.

Ο λόγος; Εκείνη την ημέρα ανακάλυψε πως κέρδισε σε στοίχημα 10.000 λίρες (περίπου 11.000 ευρώ).

Καθόλου άσχημα για ένα ξεκίνημα, αφού πλέον θα είχε μια νέα ζωή ως παντρεμένος…

Ο 57χρονος από το Widnes, Cheshire, ήταν προφανώς τόσο απασχολημένος με το γάμο του και την γυναίκα του Βικτώρια που ξέχασε να ελέγξει το κουπόνι του από την ποδοσφαιρική δράση του περασμένου Σαββάτου.

Όταν κοίταξε το κουπόνι, συνειδητοποίησε πως είχε προβλέψει σωστά τα σκορ των αγώνων και ήταν κατά μερικές χιλιάδες λίρες πλουσιότερος.

Για την ιστορία, είχε ποντάρει σε αγώνες Σκωτσέζικου και Αγγλικού πρωταθλήματος.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE