Πήρε μικρόφωνο η Ελπίδα – Για πρώτη φορά τραγούδησε on air η παρουσιάστρια – ΒΙΝΤΕΟ

Πήρε μικρόφωνο η Ελπίδα – Για πρώτη φορά τραγούδησε on air η παρουσιάστρια  – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα η σημερινή 24/12 εκπομπή «Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα» στο ΡΙΚ.

Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά πήρε μικρόφωνο και ξεκίνησε χορούς και τραγούδια ξεσηκώνοντας όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό.

Με το τραγούδι «Ριάλια», η Ελπίδα τίμησε την Κυπριακή παράδοση, χόρεψε και απόλαυσε δεόντως στην εκπομπή της τη μέρα της παραμονής Χριστουγέννων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE