Πήρε μικρόφωνο η Ελπίδα – Για πρώτη φορά τραγούδησε on air η παρουσιάστρια – ΒΙΝΤΕΟ

Πήρε μικρόφωνο η Ελπίδα – Για πρώτη φορά τραγούδησε on air η παρουσιάστρια  – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα η σημερινή 24/12 εκπομπή «Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα» στο ΡΙΚ.

Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά πήρε μικρόφωνο και ξεκίνησε χορούς και τραγούδια ξεσηκώνοντας όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό.

Με το τραγούδι «Ριάλια», η Ελπίδα τίμησε την Κυπριακή παράδοση, χόρεψε και απόλαυσε δεόντως στην εκπομπή της τη μέρα της παραμονής Χριστουγέννων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE