Πήρε μικρόφωνο η Ελπίδα – Για πρώτη φορά τραγούδησε on air η παρουσιάστρια – ΒΙΝΤΕΟ

Πήρε μικρόφωνο η Ελπίδα – Για πρώτη φορά τραγούδησε on air η παρουσιάστρια  – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα η σημερινή 24/12 εκπομπή «Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα» στο ΡΙΚ.

Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά πήρε μικρόφωνο και ξεκίνησε χορούς και τραγούδια ξεσηκώνοντας όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό.

Με το τραγούδι «Ριάλια», η Ελπίδα τίμησε την Κυπριακή παράδοση, χόρεψε και απόλαυσε δεόντως στην εκπομπή της τη μέρα της παραμονής Χριστουγέννων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE