Πήρε μικρόφωνο η Ελπίδα – Για πρώτη φορά τραγούδησε on air η παρουσιάστρια – ΒΙΝΤΕΟ

Πήρε μικρόφωνο η Ελπίδα – Για πρώτη φορά τραγούδησε on air η παρουσιάστρια  – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα η σημερινή 24/12 εκπομπή «Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα» στο ΡΙΚ.

Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά πήρε μικρόφωνο και ξεκίνησε χορούς και τραγούδια ξεσηκώνοντας όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό.

Με το τραγούδι «Ριάλια», η Ελπίδα τίμησε την Κυπριακή παράδοση, χόρεψε και απόλαυσε δεόντως στην εκπομπή της τη μέρα της παραμονής Χριστουγέννων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE