ΠΑΡΑ-THEMA

Εικόνες ντροπής στη Λευκωσία – Κάνουν πάρτι και άλλοι λιμοκτονούν - ΦΩΤΟ

Εικόνες ντροπής στη Λευκωσία – Κάνουν πάρτι και άλλοι λιμοκτονούν - ΦΩΤΟ

Εικόνες ντροπής στη Λευκωσία το βράδυ της Τετάρτης 23/12, από συμπολίτες μας.

Φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζουν δεκάδες πολίτες να βρίσκονται στο κέντρο της Λευκωσίας, ο ένας δίπλα στον άλλο, με το σκηνικό να μην θυμίζει σε τίποτα εποχή κορωνοϊού.

Το συγκεκριμένο συμβάν σημειώθηκε στη Στασικράτους, με μαγαζιά να πωλούν καφέδες και φαγητά για take away, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε με τον κόσμο να μαζεύεται σε ένα σημείο, να υπάρχει συνωστισμός και φυσικά ο κίνδυνος για διασπορά του ιού να αυξάνεται. Παρά το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα μαγαζιά δεν παρείχαν χώρο με καρέκλες και τραπεζάκια, ο κόσμος κατανάλωνε το φαγητό και το ποτό του επιτόπου, φυσικά με τις μάσκες κατεβασμένες και χωρίς καμία απόσταση μεταξύ τους.  

Όλα αυτά όταν τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο αγγίζουν το κόκκινο με τους αρμόδιους να ανησυχούν και τους πολίτες να βρίσκονται στα όρια υπομονής με την κατάσταση των τελευταίων μηνών.

Ακόμη πιο λυπηρό είναι το σκηνικό όταν αναλογιστούμε ότι ιδιοκτήτες χώρων εστίασης, βρίσκονται στα όρια φτώχειας με το κλείσιμο τους από το Υπουργείο Υγείας και προσπαθούν να επιβιώσουν με το ελάχιστο βοήθεια που τους παρέχουν.

Οι φωτογραφίες κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να γράφουν αντιδραστικά σχόλια για το περιστατικό. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top