ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόμμα για τα Ζώα: Ζητά αυστηροποίηση ποινών για κακοποίηση ζώων

Κόμμα για τα Ζώα: Ζητά αυστηροποίηση ποινών για κακοποίηση ζώων

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου αποστέλλει επείγουσα επιστολή προς την Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Γενικό Εισαγγελέα, από τους οποίους ζητά να εξετάσουν εάν και κατά πόσον θα μπορούσαν οι πιο περιπτώσεις κακοποίησης ζώων να μετατρέπονται σε κακούργημα και σαν τέτοιες να καταδικάζονται οι ένοχοι με την μεγαλύτερη ποινή φυλάκισης που είναι τα πέντε έτη και περισσότερα.

Σε ανακοίνωση του, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου λέει ότι μετά από σοβαρή περίσκεψη και ανάλυση των μέχρι τώρα περιπτώσεων κακομεταχειρίσεων ή βασανισμού ή και εγκατάλειψης των αθώων και ανυπεράσπιστων ζώων, τα οποία «παρουσιάζουν αυξητικές τάσεις», θεωρεί ότι δεν πρέπει να έχουν θέση σε ένα ευνομούμενο κράτος και συνιστούν βαριά προσβολή σε βάρος και της πολιτείας και των πολιτών της χώρας.

«Θεωρούμε πλέον ότι είναι επιτακτική η ανάγκη αυστηροποίησης των ποινών με στόχο την εξάλειψη τέτοιου είδους απαράδεκτων φαινομένων», καταλήγει.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top