ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aγαπητέ Κουκουλάκη… Σα να κάτι ΠΑΕΙ λάθος; (Γιατί θυμηθήκαμε τον “ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΓΟ”)

Aγαπητέ Κουκουλάκη… Σα να κάτι ΠΑΕΙ λάθος; (Γιατί θυμηθήκαμε τον “ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΓΟ”)

Τα πήγαμε καλύτερα αυτή την αγωνιστική (αναμένοντας φυσικά και τα δυο σημερινά ματσάκια), με τις “παρεμβάσεις” του VAR, όμως ο Νικολάκης ο Νεοκλέους δεν μας αφήνει να “αγιάσουμε” ούτε παραμονή Χριστουγέννων. 

Έγραψα και πρωϊνιάτικα (ΕΔΩ), ότι αν δεν άρχιζε η εποχή της τεχνολογίας στο Cyprus Ληγκ, δεν θα την “πατούσε” ο ψηλόσωμος ρεφ στο Παφιακό.

Θέλω να απευθυνθώ, στον αγαπητό Μιχάλη Κουκουλάκη, τον άνθρωπο που ανέλαβε την αποστολή, κατά τους τελευταίους μήνες, να εκπαιδεύσει τους Κύπριους διαιτητές, για το πως θα χειρίζονται το περιβόητο Video Assistant Referee.

Σα να κάτι πάει λάθος; 

Μήπως δεν τους τα εξηγήσατε τόσο καλά, όπως σας είπα και πριν λίγες μέρες; 

-Ή κάποιοι δεν έχουν τόσο ψηλό επίπεδο αντίληψης, για να κατανοήσουν τα βασικά ζητήματα λειτουργίας του όλου συστήματος; 

Και κάτι άλλο, που τώρα θυμήθηκα… Μετά την 14η αγωνιστική είχε δημοσιοποιηθεί μακροσκελές δελτίο τύπου για τις σημαντικότερες φάσεις, που εξετάστηκαν από το VAR.

Eίχε λεχθεί, πως κάτι τέτοιο θα γινόταν μετά από κάθε αγωνιστική. Για την 15η αγωνιστική, ακόμα δεν το είδαμε…

Εκτός αν λογαριάζεται να τα “πλασάρεται” σε πακέτο, μαζί με την εμβόλιμη αγωνιστική των Χριστουγέννων.

Υ.Γ. Ξέρω και ποιος “κάμνει μίλλες” που τα έκανε μαντάρα χτες ο Νικολάκης Νεοκλέους στο Παφιακό. Σε μια στήλη (σε άλλη ιστοσελίδα που εργαζόταν παλιά ο υπογράφων), τότε που ξέσπασε ο ντόρος με τις καταγγελίες του Μάριου Παναγή (άλλως Πιζιάμα), τον έλεγαν “Κουμμουνιστοφάγο”. Καλημέρα Μιχάλη Σπύρου. 

Π.Χ. 

The post Aγαπητέ Κουκουλάκη… Σα να κάτι ΠΑΕΙ λάθος; (Γιατί θυμηθήκαμε τον “ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΓΟ”) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top