ΛΑΡΝΑΚΑ: Φορτωμένος με παράνομα καπνικά - Χιλιάδες ευρώ πρόστιμο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Φορτωμένος με παράνομα καπνικά - Χιλιάδες ευρώ πρόστιμο

Πρόστιμο ύψους 3,000 ευρώ, επιβλήθηκε σήμερα Πέμπτη 24/12 σε 46χρονο, στην κατοχή του οποίου μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Γύρω στις 12.00 το μεσημέρι, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 46χρονος σε δρόμο στην Λάρνακα και εντόπισαν εντός του οχήματος οκτώ κούτες καπνού, άλλα 30 κουτιά καπνού και πέντε κούτες τσιγάρα, όλα αδασμολόγητα προϊόντα διάφορων επωνυμιών.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας στα γραφεία του Τμήματος Τελωνείων, όπου του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 3,000 για την κατοχή των αδασμολόγητων προϊόντων καπνού.

Λόγω αρμοδιότητας, τις εξετάσεις συνεχίζει το Τμήμα Τελωνείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE