Οι κοινωνικές επιπτώσεις και οι ψυχοσυναισθηματικές συνέπειες της πανδημίας

Οι κοινωνικές επιπτώσεις και οι ψυχοσυναισθηματικές συνέπειες της πανδημίας

Ζώντας την εποχή του κορονοϊού από τον Μάρτιο του 2020 έχουμε έρθει αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα και καλούμαστε εκ νέου να διατηρήσουμε την ψυχολογική μας ισορροπία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε το δεύτερο κύμα αναμέτρησης με τον «αόρατο» εχθρό , ευελπιστώντας να περιοριστεί έως και να παύσει η εισβολή του στο ανθρώπινο σώμα , μέσω ενός εμβολίου.

Στην παραγματικότητα καλούμαστε να διαχειριστούμε και να αντιμετωπίσουμε κάτι που αποδεδειγμένα είναι «επιθετικό», την αιφνιδία και βίαιη αλλαγή των συνθηκών ζωής μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο SOCIALISTA.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE