ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο ίδιο έργο… θεατής: Η συνέντευξη που «έκαψε» τον Τούχελ στην Παρί!

Στο ίδιο έργο… θεατής: Η συνέντευξη που «έκαψε» τον Τούχελ στην Παρί!

Στο ίδιο έργο… θεατής ο Τόμας Τούχελ ο οποίος είδε για δεύτερη φορά την πόρτα της «εξόδου» από μία ομάδα μετά από μία δική του ενέργεια, κάτι που είπε και το οποίου του στέρησε ένα συμβόλαιο. Είχε γίνει στην Ντόρτμουντ, έγινε και στην Παρί.

Η Ντόρτμουντ τον… τελείωσε λόγω ενός SMS στο οποίο «έκραζε» τον τεχνικό διευθυντή της γερμανικής ομάδας Μίκαελ Τσορκ. Και δεν θα ήταν η πρώτη φορά που ο Τούχελ θα πλήρωνε για κάτι που θα είχε πει.

Αρκετοί απόρησαν γιατί το έδιωξε τώρα η Παρί, την στιγμή που προέρχονταν από την παρουσία στον τελικό του Champions League, στην πρωτιά στον όμιλο με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λειψία, αλλά και την 2η θέση στην Γαλλία παρά τις απουσίες, επικρατώντας μάλιστα με 4-0 του Στρασβούργου.

Η αιτία όπως φαίνεται είναι μία συνέντευξη του στο «Sport1» η οποία βγήκε πριν από τον αγώνα με την Ναντ, όπου ο Γερμανός τεχνικός έδειξε την δυσαρέσκεια του για κάποια πράγματα που γίνονταν στην Παρί.

Και έτσι… πλήρωσε το μάρμαρο, με το κλίμα να μην είναι καλό για τον ίδιο εδώ και μήνες. Ο Τούχελ απολογήθηκε λέγοντας πως οι δηλώσεις του παρερμηνεύθηκαν, αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη που του κόστισε την θέση στην Παρί:

«Κάποιες φορές είναι εύκολο, κάποιες άλλες πολύ μεγάλη η πρόκληση. Σε ένα κλαμπ όπως η Παρί Σεν Ζερμέν υπάρχουν πολλές επιρροές. Για αυτό και μπορεί να γίνει πολύ απαιτητική διαδικασία να τους κάνεις όλους χαρούμενους. Ειλικρινά, στους πρώτους έξι μήνες εδώ ένιωθα ότι ήμουν περισσότερο πολιτικός του αθλητισμού ή υπουργός αθλητισμού παρά προπονητής.

Δεν ξέρω αν πρέπει να πηγαίνω συνεχώς σε μεγαλύτερο σύλλογο. Απλά μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Και σε ένα κλαμπ όπως αυτό, δεν αφορούν πάντα όλα το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές κάνω μία αλλαγή και είναι θέμα για δύο εβδομάδες. Σκέφτομαι μέσα μου «απλά θέλω να προπονώ». Ξέρω γιατί έγινα προπονητής. Μπορώ να το κάνω οπουδήποτε, αρκεί να υπάρχει λίγος χώρος για να προπονούμαι και ένα DVD για να φτιάχνω τα βίντεο»

«Φτάσαμε ένα ματς πριν την κατάκτηση Champions League. Δεν νιώσαμε ποτέ ότι πείσαμε τον κόσμο και ότι αναγνώρισαν το επίτευγμά μας. Κι αυτό κάποιες φορές σε στεναχωρεί και σε θυμώνει. Υπάρχουν τρομερά υψηλές απαιτήσεις.

Έχεις την αίσθηση ότι η εκτίμηση και η αποδοχή για αυτά που κάνουμε στο πρωτάθλημα, δεν είναι η αντίστοιχη όπως πχ στη Μπάγερν Μονάχου. Λένε πάντα έχουν τον Ντι Μαρία, τον Μπαπέ, τον Νεϊμάρ. Φυσικά και μπορούν να νικάνε τη Μπορντό, δεν είναι κατόρθωμα. Κι έτσι δεν εκτιμάται η πειθαρχία, το οργανωμένο παιχνίδι μας και η ένταση στον τρόπο που παίζουμε».

Πηγή: sdna.gr

The post Στο ίδιο έργο… θεατής: Η συνέντευξη που «έκαψε» τον Τούχελ στην Παρί! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top