Η… κοινή ψήφος Λεβαντόφσκι, Μέσι, Ρονάλντο στα βραβεία «The Best»

Η… κοινή ψήφος Λεβαντόφσκι, Μέσι, Ρονάλντο στα βραβεία «The Best»

Υπήρξε ένα πρόσωπο που ψηφίστηκε τόσο από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όσο και από τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα βραβεία των κορυφαίων της FIFA.

Ως αρχηγοί των εθνικών ομάδων των χωρών τους οι τρεις ποδοσφαιριστές, που διεκδίκησαν και τον τίτλο του καλύτερου της χρονιάς από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μπορούσαν να δώσουν την ψήφο τους και στην κατηγορία που αφορούσε τους προπονητές.

Το βραβείο «The Best» για τον καλύτερο προπονητή πήρε ο Γιούργκεν Κλοπ κερδίζοντας σε ισοβαθμία τον Χάνσι Φλικ.

Λεβαντόφσκι, Μέσι, Ρονάλντο μπορεί να… διαφώνησαν σε αυτούς που ψήφισαν στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών, ωστόσο και οι τρεις έδωσαν ψήφο στον Ζούλεν Λοπετέγι, ο οποίος κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ με τη Σεβίλλη.

Πηγή: www.sdna.gr

The post Η… κοινή ψήφος Λεβαντόφσκι, Μέσι, Ρονάλντο στα βραβεία «The Best» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE