ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία ανήμερα των Χριστουγέννων – Νεκρό 11χρονο αγοράκι

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία ανήμερα των Χριστουγέννων – Νεκρό 11χρονο αγοράκι

Την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου άφησε το απόγευμα των Χριστουγέννων 11χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστό το άτυχο παιδί είχε μεταφερθεί από τους γονείς του στο Νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στο σπίτι.

Παρά τις προσπάθειες των επι καθήκοντι ιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, λίγο αργότερα «έσβησε» βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την νεκροτομή στη σορό του ανήλικου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE