ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία ανήμερα των Χριστουγέννων – Νεκρό 11χρονο αγοράκι

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία ανήμερα των Χριστουγέννων – Νεκρό 11χρονο αγοράκι

Την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου άφησε το απόγευμα των Χριστουγέννων 11χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστό το άτυχο παιδί είχε μεταφερθεί από τους γονείς του στο Νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στο σπίτι.

Παρά τις προσπάθειες των επι καθήκοντι ιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, λίγο αργότερα «έσβησε» βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την νεκροτομή στη σορό του ανήλικου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.