ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία ανήμερα των Χριστουγέννων – Νεκρό 11χρονο αγοράκι

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία ανήμερα των Χριστουγέννων – Νεκρό 11χρονο αγοράκι

Την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου άφησε το απόγευμα των Χριστουγέννων 11χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστό το άτυχο παιδί είχε μεταφερθεί από τους γονείς του στο Νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στο σπίτι.

Παρά τις προσπάθειες των επι καθήκοντι ιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, λίγο αργότερα «έσβησε» βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την νεκροτομή στη σορό του ανήλικου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πανέτοιμος να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Χάθηκε πολύς χρόνος»

Πανέτοιμος να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Χάθηκε πολύς χρόνος»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζει εκ νέου πως είναι πανέτοιμος - ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα - να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η άμεση επανέναρξη συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE