ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία ανήμερα των Χριστουγέννων – Νεκρό 11χρονο αγοράκι

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία ανήμερα των Χριστουγέννων – Νεκρό 11χρονο αγοράκι

Την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου άφησε το απόγευμα των Χριστουγέννων 11χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστό το άτυχο παιδί είχε μεταφερθεί από τους γονείς του στο Νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στο σπίτι.

Παρά τις προσπάθειες των επι καθήκοντι ιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, λίγο αργότερα «έσβησε» βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την νεκροτομή στη σορό του ανήλικου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE