Έσπασε το κέρφιου, πιάστηκε χωρίς ΜΟΤ - Ναρκωτικά και εργαλεία διάρρηξης 'έκαψαν' 25χρονο

Έσπασε το κέρφιου, πιάστηκε χωρίς ΜΟΤ - Ναρκωτικά και εργαλεία διάρρηξης 'έκαψαν' 25χρονο

Yπό κράτηση τέθηκε 25χρονος για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, παράνομη κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου για την κυκλοφορία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος από χωριό της Επαρχίας Πάφου συνελήφθη γύρω στη 01.00 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Έμπας. Όπως διαπιστώθηκε μετά από σχετικό έλεγχο νάρκοτεστ που του έγινε, οδηγούσε το όχημά του έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών, ενώ στο όχημά του εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης και διαρρηκτικά εργαλεία.

Επίσης δεν είχε εξασφαλίσει έγκυρο πιστοποιητικό επιθεώρησης ΜΟΤ, ενώ οδηγούσε το όχημά του πέραν της επιτρεπόμενης ώρας που έχει καθοριστεί βάσει διατάγματος. Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE