Έσπασε το κέρφιου, πιάστηκε χωρίς ΜΟΤ - Ναρκωτικά και εργαλεία διάρρηξης 'έκαψαν' 25χρονο

Έσπασε το κέρφιου, πιάστηκε χωρίς ΜΟΤ - Ναρκωτικά και εργαλεία διάρρηξης 'έκαψαν' 25χρονο

Yπό κράτηση τέθηκε 25χρονος για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, παράνομη κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου για την κυκλοφορία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος από χωριό της Επαρχίας Πάφου συνελήφθη γύρω στη 01.00 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Έμπας. Όπως διαπιστώθηκε μετά από σχετικό έλεγχο νάρκοτεστ που του έγινε, οδηγούσε το όχημά του έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών, ενώ στο όχημά του εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης και διαρρηκτικά εργαλεία.

Επίσης δεν είχε εξασφαλίσει έγκυρο πιστοποιητικό επιθεώρησης ΜΟΤ, ενώ οδηγούσε το όχημά του πέραν της επιτρεπόμενης ώρας που έχει καθοριστεί βάσει διατάγματος. Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE