Aλόνσο ο… εκλεκτός!

Aλόνσο ο… εκλεκτός!

Ο Μάρκος Αλόνσο βρίσκεται στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές της Τσέλσι για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Και ο Ισπανός άσος, δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στην La Liga, καθώς όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα «The Sun» και η ισπανική «Mundo Deportivo», έχει στα χέρια του, πρόταση από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 29χρονος ακραίος οπισθοφύλακας, καλύπτει ιδανικά την αριστερή πτέρυγα και θα μπορούσε να είναι μία εξαιρετική λύση στον σχεδιασμό του Ντιέγκο Σιμεόνε, με τα σχετικά δημοσιεύματα να προσθέτουν πως οι Λονδρέζοι και οι «ροχιμπλάνκος» θα μοιρασθούν από κοινού τις απολαβές του Αλόνσο μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί ο «δανεισμός» και ο έμπειρος άσος «μετακομίσει» στην Μαδρίτη, τον ερχόμενο Ιούνιο, οι διοικούντες τους δύο συλλόγους και ο Αλόνσο, θα μπορούν να επαναδιαπραγματευθούν μία… κανονική μεταγραφή.

Πηγή: Amna.gr

The post Aλόνσο ο… εκλεκτός! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.