ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευχές και δώρα μοίρασε ο Άη Βασίλης με τα ξωτικά του στη Λέμπα

Ευχές και δώρα μοίρασε ο Άη Βασίλης με τα ξωτικά του στη Λέμπα

Ευχές και δώρα μοίρασε ο Άγιος Βασίλης στα παιδιά της κοινότητας Λέμπας, σε εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία της Πολιτιστικής Κίνησης Λέμπας και το Κ.Σ. Λέμπας.


Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Κίνησης Λέμπας, Κώστας Τσακέζος, σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανέφερε πως σήμερα μαζεύτηκαν για να προσφέρουν δώρα σε όλα τα παιδιά της κοινότητας. Λόγω του COVID-19 δεν έγινε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, αλλά ο Άη Βασίλης, συνοδευόμενος από ξωτικά θέλοντας να μην αφήσει τα παιδιά της Λέμπας δίχως δώρα, διήλθε με την άμαξα του από τις κατοικίες των μικρών παιδιών, σκορπίζοντας χαρά και γέλιο και προσφέροντας δώρα, πρόσθεσε. Σκοπός, ανέφερε, είναι η τήρηση των μέτρων για μεγαλύτερη ασφάλεια ενώ ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στον κόσμο.

Ο Πρόεδρος της κοινοτικής αρχής Λέμπας, Θουκιδίδης Χρυσοστόμου, ανέφερε πως φέτος λόγω της ιδιαιτερότητας της χρονιάς και του COVID- 19, ακύρωσαν τις μαζικές εκδηλώσεις και αποφάσισαν να στείλουν τον Άη Βασίλη σε κάθε σπίτι ξεχωριστά για να δώσει δώρα στα παιδιά. Ο κ. Χρυσοστόμου ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους αλλά και ό,τι καλύτερο για την Κύπρο. Με αφορμή την εορτή του Αγίου Στεφάνου, προστάτη της Λέμπας, ευχήθηκε σε όλους ειρήνη, αγάπη, ελπίδα και υγεία.  

Μικροί και μεγάλοι ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά και κάθε καλό στον Άη Βασίλη, σημειώνοντας πως τέτοιες πρωτοβουλίες γεμίζουν τον καθένα με χαρά, ενώ ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο και το νέο έτος και να είναι καλύτερο από το 2020.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top