«Βλέπει» Μπραντ για τον Ιανουάριο

«Βλέπει» Μπραντ για τον Ιανουάριο

Η έλλειψη δημιουργίας στην Άρσεναλ την αναγκάζει να ψάχνει παίκτες την προσεχή μεταγραφική περίοδο με τον Γιούλιαν Μπραντ να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους.

Ο Γιούλιαν Μπραντ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που «τσεκάρει» η Άρσεναλ, προκειμένου να λύσει κάποια από τα προβλήματα της στο δημιουργικό κομμάτι.

Αυτό υποστηρίζει σε σημερινό του ρεπορτάζ το «Athletic», σημειώνοντας παράλληλα ότι οι «κανονιέρηδες» παρακολούθησαν και τον Ντομινίκ Σομποσλάι αλλά ο Ούγγρος κατέληξε στην Λειψία, τελικά!

Ωστόσο, παραμένει αμφίβολο κατά πόσο η μεν Μπορούσια Ντόρτμουντ θα συμφωνήσει στην παραχώρηση του Γερμανού άσου, αλλά και το πόσα χρήματα μπορεί να δαπανήσει η Άρσεναλ Γενάρη μήνα, για να τους δελεάσει αμφότερους…

 

Πηγή: Sport-fm.gr

The post «Βλέπει» Μπραντ για τον Ιανουάριο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των καταγγελιών που ταλανίζουν το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, καθώς ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τη νομική του εκπρόσωπο, Λητώ Καριόλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE