ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αρχική αντίδραση Πουλλαΐδη για το VAR (πριν έρθει Κύπρο) και πότε ΑΛΛΑΞΕ γνώμη

Η αρχική αντίδραση Πουλλαΐδη για το VAR (πριν έρθει Κύπρο) και πότε ΑΛΛΑΞΕ γνώμη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης Ανδρέας Πουλλαΐδης, ρωτήθηκε για το VAR εξέφρασε θετική άποψη.

Συγκεκριμένα είπε:

«Αρχικά, όταν ανακοινώθηκε από τη FIFΑ, ήμουν εναντίον. Ο λόγος ήταν οι πολλές διακοπές που θα προκαλούσε στους αγώνες, με αποτέλεσμα να χαλά ο ρυθμός του παιχνιδιού.

Αλλά, μελετώντας το καλύτερα και βλέποντας την εφαρμογή του στο μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 άλλαξα γνώμη. Οι ομάδες παίζουν για να κερδίζουν και είναι άδικο μια διαιτητική απόφαση να αλλοιώνει αποτελέσματα και να στερεί από τους παίκτες τους καρπούς των κόπων τους.

Βλέποντας τα πολλά λάθη που γίνονται από τους διαιτητές, τότε θεωρώ πως είναι ένα καλό εργαλείο για να τα διορθώνει. Όμως πρέπει να εφαρμόζεται σωστά και να παρεμβαίνει όταν και όπως πρέπει. Η μη σωστή χρήση του μπορεί να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πουλλαΐδης για επενδυτές, Τιμούρ, VAR, κάρτα φιλάθλου και όχι μόνο – «Ο τροχός θα γυρίσει και για εμάς»

The post Η αρχική αντίδραση Πουλλαΐδη για το VAR (πριν έρθει Κύπρο) και πότε ΑΛΛΑΞΕ γνώμη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top