Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδου: Γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους

Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδου: Γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους

Ενός έτους έγινε η κορούλα του Σάββα Πούμπουρα και της Αρετής Θεοχαρίδου και οι γονείς της τής ετοίμασαν ένα μοναδικό πάρτι.

Συγκεκριμένα, μέσω της τεχνολογίας, κάνοντας βιντεοκλήσεις στους γονείς και στους φίλους τους ήταν σαν να έχουν όσους καλεσμένους ήθελαν στο όμορφο πάρτι της μικρής τους, για την οποία είχαν ετοιμάσει και μία εντυπωσιακή τούρτα.

«Όταν έχεις πραγματικά όλα τη ζωή μπροστά σου! ❤️ Χρόνια πολλά στο μικρό μου το κορίτσι. – 1 – ✨ Φίλοι, γονείς, παππούδες στα χρόνια της βιντεοκλήσης.. Θα περάσει και αυτό. Θα το λέμε και θα γελάμε σε λίγο καιρό.
Χρόνια πολλά σε όλους! Πολλή αγάπη από μας ❤️✨🎄», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE