ΛΕΜΕΣΟΣ: Ούτε σε γκανγκστερική ταινία - 'Σήκωσαν' χρηματοκιβώτιο με 180.000 και έκαψαν το σπίτι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ούτε σε γκανγκστερική ταινία - 'Σήκωσαν' χρηματοκιβώτιο με 180.000 και έκαψαν το σπίτι

Υπόθεση εμπρησμού και διάρρηξης κατοικίας και κλοπής διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11.30μ.μ. χθες, ξέσπασε φωτιά σε κατοικία ιδιοκτησία 46χρονου, η οποία βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού.

Για την κατάσβεση της φωτιάς συνέβαλαν πυροσβεστικά οχήματα της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων, ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην κατοικία και στο όχημα του ιδιοκτήτη, ενώ προκλήθηκαν και ζημιές και σε νηπιαγωγείο που εφάπτεται στην κατοικία του 46χρονου και το οποίο το τελευταίο διάστημα δεν λειτουργούσε.

Από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι της φωτιάς προηγήθηκε διάρρηξη, όπου κλάπηκε ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 180 χιλιάδων ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, καθώς και δύο ρολόγια συνολικής αξίας 30.000 ευρώ. Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε πύρινο κλοιό η Μέση Ανατολή – Διπλωματικός μαραθώνιος στη Λευκωσία

LIVE: Σε πύρινο κλοιό η Μέση Ανατολή – Διπλωματικός μαραθώνιος στη Λευκωσία

​Με τον πόλεμο να μαίνεται για έκτη μέρα και τις ΗΠΑ με το Ισραήλ να σφυροκοπούν αδιάκοπα στόχους σε Ιράν και Λίβανο, η Τεχεράνη απαντά με κτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, οδηγώντας την περιοχή σε ολική ανάφλεξη. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας συντονίζει κινήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του στη Λευκωσία, εστιάζοντας στην προστασία των πολιτών και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη διαχείριση της κρίσης, στέλνοντας παράλληλα από την Κύπρο επιτακτικό μήνυμα για άμεση διπλωματική επίλυση. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE