ΛΕΜΕΣΟΣ: Ούτε σε γκανγκστερική ταινία - 'Σήκωσαν' χρηματοκιβώτιο με 180.000 και έκαψαν το σπίτι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ούτε σε γκανγκστερική ταινία - 'Σήκωσαν' χρηματοκιβώτιο με 180.000 και έκαψαν το σπίτι

Υπόθεση εμπρησμού και διάρρηξης κατοικίας και κλοπής διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11.30μ.μ. χθες, ξέσπασε φωτιά σε κατοικία ιδιοκτησία 46χρονου, η οποία βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού.

Για την κατάσβεση της φωτιάς συνέβαλαν πυροσβεστικά οχήματα της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων, ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην κατοικία και στο όχημα του ιδιοκτήτη, ενώ προκλήθηκαν και ζημιές και σε νηπιαγωγείο που εφάπτεται στην κατοικία του 46χρονου και το οποίο το τελευταίο διάστημα δεν λειτουργούσε.

Από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι της φωτιάς προηγήθηκε διάρρηξη, όπου κλάπηκε ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 180 χιλιάδων ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, καθώς και δύο ρολόγια συνολικής αξίας 30.000 ευρώ. Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αισιόδοξος ο ΠτΔ: Αναχωρεί για τη συνάντηση με Ερχιουρμάν  – «Είμαστε πανέτοιμοι…»

Αισιόδοξος ο ΠτΔ: Αναχωρεί για τη συνάντηση με Ερχιουρμάν  – «Είμαστε πανέτοιμοι…»

Η σημερινή πρώτη συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του νέου κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχουρμάν αναμένεται να επηρεάσει άμεσα την πορεία του Κυπριακού, τις επόμενες εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE