ΛΕΜΕΣΟΣ: Έθεσαν κακόβουλα φωτιά και κατέκαψαν όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έθεσαν κακόβουλα φωτιά και κατέκαψαν όχημα

Στόχος εμπρηστών έγινε χθες βράδυ, αυτοκίνητο, ο ιδιοκτήτης και  τα στοιχεία του οποίου παραμένουν ακόμη άγνωστα για την Αστυνομία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά τέθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στην Παρεκλησιά. Τη φωτιά κατέσβησε η πυροσβεστική υπηρεσία,  ενώ η σκηνή αποκλείστηκε. 

Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από την πυρκαγιά,  το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.  Από τις πρώτες έρευνες δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθούν τα στοιχεία του αυτοκινήτου.  

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν πάλι  έρευνες  για να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης και στοιχεία του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα η ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς, σημαντικά όλα τα θέματα υγείας»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα η ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς, σημαντικά όλα τα θέματα υγείας»

Ευρείας σύσκεψης για το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE