Επαναπατρισμός παράνομων αλλοδαπών με οικειοθελή αναχώρηση

Επαναπατρισμός παράνομων αλλοδαπών με οικειοθελή αναχώρηση

Σε συντονισμένη επιχείρηση επαναπατρισμού παράνομων αλλοδαπών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου μετά από απόφαση επιστροφής με οικειοθελή αναχώρηση.

Συγκεκριμένα μέλη της Υπηρεσίας και Αλλοδαπών Μετανάστευσης Πάφου πραγματοποίησαν επιχείρηση επαναπατρισμού 32 αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι 32 αλλοδαποί που κατάγονται από την Γεωργία διέμεναν παράνομα στην Δημοκρατία και εξέφρασαν την επιθυμία να επιστρέψουν στην χώρα τους, κατόπιν διαταγμάτων που εκδόθηκαν από τον Λειτουργό Μετανάστευσης και όπως προνοεί η Νομοθεσία του Περί Αλλοδαπών και Μεταναστεύσεως Νόμου όπως αυτή τροποποιήθηκε μέχρι το 2014. 

Τα 32 πρόσωπα αναχώρησαν χτες στις 17:44 από το αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό την Τιφλίδα και με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο της Γερμανίας. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE