Επαναπατρισμός παράνομων αλλοδαπών με οικειοθελή αναχώρηση

Επαναπατρισμός παράνομων αλλοδαπών με οικειοθελή αναχώρηση

Σε συντονισμένη επιχείρηση επαναπατρισμού παράνομων αλλοδαπών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου μετά από απόφαση επιστροφής με οικειοθελή αναχώρηση.

Συγκεκριμένα μέλη της Υπηρεσίας και Αλλοδαπών Μετανάστευσης Πάφου πραγματοποίησαν επιχείρηση επαναπατρισμού 32 αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι 32 αλλοδαποί που κατάγονται από την Γεωργία διέμεναν παράνομα στην Δημοκρατία και εξέφρασαν την επιθυμία να επιστρέψουν στην χώρα τους, κατόπιν διαταγμάτων που εκδόθηκαν από τον Λειτουργό Μετανάστευσης και όπως προνοεί η Νομοθεσία του Περί Αλλοδαπών και Μεταναστεύσεως Νόμου όπως αυτή τροποποιήθηκε μέχρι το 2014. 

Τα 32 πρόσωπα αναχώρησαν χτες στις 17:44 από το αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό την Τιφλίδα και με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο της Γερμανίας. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE