Το Sigma «απογειώθηκε» με το “Survivor” – Έφτασε μέχρι 49,7%!

Το Sigma «απογειώθηκε» με το “Survivor” – Έφτασε μέχρι 49,7%!

Σαρωτική η πρεμιέρα του SURVIVOR χθες, Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020, που στην ώρα μετάδοσης του (21:00 – 24:32) κατέγραψε κοντά στο 30% στο σύνολο πληθυσμού, ενώ έφτασε μέχρι και το 49,7%.

Εντυπωσιακή η απόδοση του και στο δυναμικό κοινό 18-54 που έφτασε μέχρι 54,9%.  Στις γυναίκες 18-54 έφτασε μέχρι 59,3% ενώ στους άντρες 18-54 έφτασε μέχρι 49,9%.

Το SURVIVOR παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 276.563 τηλεθεατές.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δικηγόρος Σάντυ: Ετσι κατέληξαν τα έγγραφα στον Δρουσιώτη - Ζητά να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα των sms - Βίντεο

Δικηγόρος Σάντυ: Ετσι κατέληξαν τα έγγραφα στον Δρουσιώτη - Ζητά να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα των sms - Βίντεο

Ο δικηγόρος Νίκος Κληρίδης, που εκπροσωπεί τη λεγόμενη «Σάντυ», μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» για τις καταγγελίες που δημοσιοποίησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το υλικό και τους χειρισμούς της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE