KYΠΡΟΣ: Άλλη Πυρκαγιά στην Επαρχία Λευκωσίας - Ξέσπασε σε ισόγειο εργαστήριο επιδιόρθωσης μοτοσυκλετών

KYΠΡΟΣ: Άλλη Πυρκαγιά στην Επαρχία Λευκωσίας - Ξέσπασε σε ισόγειο εργαστήριο επιδιόρθωσης μοτοσυκλετών

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 16:05 το απόγευμα σε ισόγειο εργαστήριο επιδιόρθωσης μοτοσυκλετών και μηχανημάτων διώροφης οικοδομής στο Χωριό Κοράκου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή από την πυρκαγιά υπήρξαν εκτεταμένες ζημίες στον εξοπλισμό του  εργαστηρίου και επεκτάθηκε σε γειτονική κατοικία η οποία έπαθε επίσης εκτεταμένες ζημιές.   

Για κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν ο Σταθμοί Υπαίθρου Ευρύχου και Λακατάμιας με πέντε συνολικά πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους, ενώ τέθηκε υπό έλεγχο στις 16.51.   

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.