LIFESTYLE

Θέμης Κανέλλος: Συναντήθηκε με την μαμά του με την οποία ψυχράνθηκαν (φωτογραφία)

Θέμης Κανέλλος: Συναντήθηκε με την μαμά του με την οποία ψυχράνθηκαν (φωτογραφία)

DATA[

Πολύ συζήτηση έγινε από την έναρξη του Big Brother και μετά, για τον Θέμη Κανέλλο και τη σχέση του με την οικογένεια του. Μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι, οι σχέσεις του Θέμη με την οικογένειά του βελτιώθηκαν, κάτι που αποκάλυψε και ο ίδιος.

Συγκεκριμένα ο 18χρονος μιλώντας πρόσφατα στο dot. είπε πως μετά το τέλος του «Big Brother» έχει μιλήσει με τη μητέρα του και οι σχέσεις τους έχουν βελτιωθεί. «Όταν ήμουν μικρός και κατάλαβα ότι είμαι γκέι, δεν μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή στο μυαλό μου είχα πως μου αρέσουν τα αγόρια, δεν μου φάνηκε περίεργο. Δεν είχα κάποιο ταμπού. Βρήκα μια εσωτερική δύναμη ότι θα είσαι μόνος σου, θα σε πολεμάνε οι γονείς σου, θα σε πολεμάνε ίσως οι και φίλοι σου αλλά εσύ θα είσαι καλά. Ταυτόχρονα φυσικά και με πολλά χρόνια που πήγαινα στην ψυχολόγο μου, κατάφερα να είμαι καλά εγώ με τον εαυτό μου και να με βοηθήσει αυτό να το μεταδώσω και σε άλλους ανθρώπους.

Δεν είναι καθόλου απλό πράγμα να μην έχεις την αποδοχή των γονιών σου. Στην αρχή είχα στεναχωρηθεί, έκλαιγα, πήγαινα στο σχολείο και δεν ήθελα να φύγω. Ήθελα να μείνω στο σχολείο γιατί εκεί ήμουν πιο αποδεκτός από ότι ήμουν στο σπίτι μου. Για κάποιους κόλαση ήταν το σχολείο, για μένα ήταν το ίδιο μου το σπίτι.

Μετά το Big Brother με πήρε τηλέφωνο η μαμά μου. Επτά το πρωί βλέπω μια κλήση που λέει “μαμά”. Και παθαίνω σοκ. Το σηκώνω και απλά ακούω τη μάνα μου να έχει πλαντάξει στο κλάμα. Χάρηκε για τον χαρακτήρα που έδειξα στο σπίτι. Αυτό με στενοχωρεί σαν Θέμης. Της είπα πως “αυτόν τον χαρακτήρα που είδες 105 μέρες μέσα στο σπίτι του Big Brother, τον έχεις δει από όταν γεννήθηκα”. Με στενοχωρεί που το είδε τώρα, αλλά δεν πειράζει.

Δε θα γυρίσω σπίτι μου. Δε γίνεται να γυρίσω για πολλούς λόγους. Και σε σχέση με τον μπαμπά μου. Και γιατί έγινα 18 και πρέπει να συνεχίσω και εγώ τη ζωή μου. Το είχαμε πει και πριν μπω στο Big Brother. Τώρα ψάχνω σπίτι και μένω σε ένα φίλο μου. Θα με βοηθήσει οικονομικά και η μάνα μου ευτυχώς. Το παιχνίδι μας έφερε πιο κοντά με τη μάνα μου. Βελτιωθήκαν οι σχέσεις μας. Αφού έγινε η αρχή όλα καλά.

Στην αρχή τους γονείς μου τους πείραζε πως είμαι γκέι. Μετά το θέμα μετατέθηκε στο μακιγιάζ και νόμιζαν πως θέλω να αλλάξω φύλο. Ήμουν 15 χρονών και προσπαθούσα να τους εξηγήσω πως μου αρέσει το μακιγιάζ, αλλά νιώθω ωραία στο σώμα μου. Στα 17 μου τους πείραζαν και τα δυο και μετά ότι το έλεγα δημόσια στο YouTube. Τι θα πει ο κόσμος…» είχε πει, μεταξύ άλλων, ο Θέμης Κανέλλος.

Ο Θέμης, παρόλο που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, κρατάει την οικογένεια του μακριά από αυτά. Πρόσφατα όμως ο 18χρονος δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη συνάντηση που είχε με τη μητέρα του, δείχνοντας έτσι πως οι δυο τους είναι πλέον πολύ κοντά.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top