Ηλιούπολη: «Γάζωσαν» 38χρονο στη μέση του δρόμου - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές

Ηλιούπολη: «Γάζωσαν» 38χρονο στη μέση του δρόμου - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ομάδες της νύχτας «βλέπουν» οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, πίσω από τη δολοφονία 38χρονου στην οδό Θερμοπυλών 42 στην Ηλιούπολη.

Στο παρελθόν, o 38χρονος είχε μπει στο μικροσκόπιο για σχέσεις του με ομάδες που φέρονταν, να πουλάνε «προστασία» σε καταστήματα.

Ο 38χρονος έπεσε θύμα ενέδρας στην οδό Θερμοπυλών.

Ο δράστης τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Όταν ο 38χρονος έφτασε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό ήταν πια αργά.

Οι αστυνομικοί αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες και οπτικό υλικό για να ρίξουν φως στον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε ο 38χρονος άντρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE