Ηλιούπολη: «Γάζωσαν» 38χρονο στη μέση του δρόμου - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές

Ηλιούπολη: «Γάζωσαν» 38χρονο στη μέση του δρόμου - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ομάδες της νύχτας «βλέπουν» οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, πίσω από τη δολοφονία 38χρονου στην οδό Θερμοπυλών 42 στην Ηλιούπολη.

Στο παρελθόν, o 38χρονος είχε μπει στο μικροσκόπιο για σχέσεις του με ομάδες που φέρονταν, να πουλάνε «προστασία» σε καταστήματα.

Ο 38χρονος έπεσε θύμα ενέδρας στην οδό Θερμοπυλών.

Ο δράστης τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Όταν ο 38χρονος έφτασε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό ήταν πια αργά.

Οι αστυνομικοί αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες και οπτικό υλικό για να ρίξουν φως στον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε ο 38χρονος άντρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.