ΚΥΠΡΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Αναλυτικά οι δρόμοι που θα παραμείνουν κλειστοί με το νέο έτος

ΚΥΠΡΟΣ: Αναλυτικά οι δρόμοι που θα παραμείνουν κλειστοί με το νέο έτος

Οι ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων σήμερα Τρίτη (29/12). 

1. Εργασίες στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι την περίοδο 4/1/2021 – 19/2/2021 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, μεταξύ των ωρών 7:00π.μ. και 4:00μ.μ., θα διεξάγονται κατασκευαστικές εργασίες αγωγών νερού, από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα της λωρίδας κυκλοφορίας του δρόμου, από το αντλιοστάσιο του ΤΑΥ στην Κοφίνου μέχρι τη “Δεξαμενή” Χοιροκοιτίας, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 100 μέτρων περίπου (συνολικό μήκος 950 μέτρα, περίπου) και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

2. Εργασίες δημιουργίας κυκλικού κόμβου στη Λεωφόρο Γρ. Διγενή στη Λάρνακα

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/1/2021 – 28/2/2021 καθημερινά συμπεριλαμβανομένων και Σαββατοκύριακων και Αργίας, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα, θα γίνονται κατασκευαστικές εργασίες δημιουργίας κυκλικού κόμβου, στο πλαίσιο αδειοδοτημένης ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω περιόδου, στο τμήμα της Λεωφόρου Γρ. Διγενή, από τον κυκλικό κόμβο ‘ΓΣΖ’ μέχρι και τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (παρά την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου), θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διακίνηση της κυκλοφορίας.

3. Εργασίες δημιουργίας κυκλικού κόμβου στη Λεωφόρο Γ. Χριστοδουλίδη στη Λάρνακα

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/1/2021 – 28/2/2021 καθημερινά συμπεριλαμβανομένων και Σαββατοκύριακων και Αργίας, στη Λεωφόρο Γ. Χριστοδουλίδη στη Λάρνακα, θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής  κυκλικού κόμβου στα πλαίσια αδειοδοτημένης ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω περιόδου, στο τμήμα της Λεωφόρου Γ. Χριστοδουλίδη, από τον κυκλικό κόμβο ‘ΓΣΖ’ μέχρι τον κυκλικό κόμβο ‘Νέου Νοσοκομείου’, θα ισχύουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διακίνηση της κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top