ΠΑΦΟΣ: Πλήρωσε 6.600 ευρώ για αγορά μέσω διαδικτύου και τον εξαπάτησαν- Δεν υπήρχε καν η εταιρεία

ΠΑΦΟΣ: Πλήρωσε 6.600 ευρώ για αγορά μέσω διαδικτύου και τον εξαπάτησαν- Δεν υπήρχε καν η εταιρεία

Υπόθεση απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και απάτη μέσω διαδικτύου, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου σε συνεργασία με την Ιντερπόλ και την ΜΟΚΑΣ.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ελληνοκύπριος ιδιοκτήτης εταιρείας απέστειλε μέσω εμβάσματος στο εξωτερικό το ποσό των 6,660 ευρώ για αγορά ειδών καθαρισμού.

Όταν αυτά δεν  αφίχθηκαν στις 18.12.2020 προσπάθησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία στην οποία είχε αποταθεί και παραγγείλει μέσω διαδικτύου και διαπίστωσε ότι είχε εξαπατηθεί. Όπως διαφάνηκε, ούτε εταιρεία υπήρχε αλλά ούτε απαντούσαν στα τηλέφωνα που επικοινωνούσε. 

Η υπόθεση διερευνάται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE