ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λύτρωση στο 90+3′ για τη Γιουνάιτεντ

Λύτρωση στο 90+3′ για τη Γιουνάιτεντ

PREMIER LEAGUE – 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΓΟΥΛΒΣ: 1-0

Γήπεδο: Old Trafford, Manchester

Λύτρωση στο 90+3′ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που με ”ήρωα” τον Μάρκους Ράσφορντ νίκησε με 1-0 τη Γουλβς στο «Old Trafford» κι έκλεισε το 2020 ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας! Καλό από άποψη ευκαιριών, κακό εκ του αποτελέσματος το παιχνίδι στο Μάντσεστερ, με τους «λύκους» να έχουν σπαταλήσει ένα ”τσουβάλι” ευκαιρίες χωρίς να πάρουν τελικά ούτε το βαθμό και τους «κόκκινους διαβόλους» να σώζονται στις καθυστερήσεις ”κλέβοντας” το τρίποντο. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε εξ ολοκλήρου στη Γουλβς που πετούσε στα σκουπίδια τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, βρίσκοντας απέναντί της έναν εξαιρετικό Νταβίντ Ντε Χέα που κράτησε μόνος του το μηδέν. Στο δεύτερο μέρος, η Γιουνάιτεντ ανέβηκε πολύ, σκόραρε ένα γκολ που τελικά δε μέτρησε και δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά με τη σειρά της έπεσε πάνω στον επίσης εξαιρετικό Ρούι Πατρίσιο. Τελικά η λύτρωση ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον συνήθη ύποπτο Μπρούνο Φερνάντες να δημιουργεί και τον Μάρκους Ράσφορντ να εκτελεί χαρίζοντας στην ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τη νίκη.

Η Γουλβς είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 8′ με σουτ του Νέτο από πλάγια θέση που απέκρουσε ο Ντε Χέα, όπως και στο 11′ μακρινό σουτ του Βιτίνια. Δύο λεπτά αργότερα νέα καλή στιγμή για τους «λύκους» με σουτ του Νέβες εκτός περιοχής που απέκρουσε και πάλι ο Ντε Χέα, ενώ στο 23′ ο Μουτίνιο γύρισε και ο Σαΐς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ισπανού κίπερ. Η Γιουνάιτεντ απείλησε για πρώτη φορά στο 34′ με σουτ του Μπρούνο Φερνάντες που απέκρουσε ο Ρούι Πατρίσιο ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Καβάνι αστόχησε από πολύ κοντά. Πέντε λεπτά αργότερα ακόμα μία ευκαιρία για τη Γουλβς με τον Νέτο να γυρίζει για τον Σαΐς που σούταρε αλλά ο Ντε Χέα ήταν και πάλι εκεί.

Στο 70′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Γιουνάιτεντ σκόραρε με τον Καβάνι αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα μακρινό σουτ του Πογμπά που απέκρουσε ο Ρούι Πατρίσιο. Στο 81′ η Γουλβς απείλησε με σουτ του Νούρι που απέκρουσε ο Ντε Χέα. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι «κόκκινοι διάβολοι» πέτυχαν το γκολ της νίκης με τον Μπρούνο Φερνάντες να περνά για τον Ράσφορντ που πλάσαρε για το 1-0.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Μπαϊγί, Μαγκουάιρ, Άλεξ Τέλες (45′ Σο), Μάτιτς, Πογκμπά, Γκρίνγουντ (64′ Μαρσιάλ), Μπρούνο Φερνάντες (90+5′ ΜακΤόμινεϊ), Ράσφορντ, Καβάνι

ΓΟΥΛΒΣ: Ρούι Πατρίσιο, Κίλμαν, Κόαντι, Σαΐς, Χόεβερ, Νέβες, Βιτίνια (55′ Ποντένσε), Ζοάο Μουτίνιο, Νούρι, Ανταμά Τραορέ, Πέδρο Νέτο (65′ Φάμπιο Σίλβα)

Πηγή: www.aek365.org

The post Λύτρωση στο 90+3′ για τη Γιουνάιτεντ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Με πανό έξω από το Δικαστήριο για την υπόθεση Θανάση: «Είναι και δικό μας παιδί» - Δεν εντοπίστηκε το κινητό του μέχρι σήμερα

Με πανό έξω από το Δικαστήριο για την υπόθεση Θανάση: «Είναι και δικό μας παιδί» - Δεν εντοπίστηκε το κινητό του μέχρι σήμερα

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, η διαδικασία της απόφασης για την τρίτη θανατική ανάκριση, για τα αίτια θανάτου του Θανάση Νικολάου, ο οποιος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από την γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top