ΕΛΛΑΔΑ: Τέλος στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών

ΕΛΛΑΔΑ: Τέλος στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών

Τέλος στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών βάζει η ελληνική κυβέρνηση σύμφωνα με την Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» η κ. Πελώνη τόνισε ότι «ο συμβολισμός του θέματος εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του Πρωθυπουργού και της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και ολοκληρώνεται σήμερα με τον εμβολιασμό του κ. Κουτσούμπα».

Η κ. Πελώνη διευκρίνισε ότι υπήρξε μια λίστα που αφορούσε κρίσιμες λειτουργίες του κράτους και της κυβέρνησης. «Εδώ κλείνει η λίστα», συμπλήρωσε η ίδια.

Τέλος, η κ. Πελώνη σημείωσε ότι το Μέγαρο Μαξίμου αποδοκιμάζει και τις πανηγυρικές αναρτήσεις Υπουργών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή των εμβολιασμό τους.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν, δήλωσε ότι προσβλέπει σε μια παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν την ερχόμενη βδομάδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE