ΕΛΛΑΔΑ: Τέλος στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών

ΕΛΛΑΔΑ: Τέλος στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών

Τέλος στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών βάζει η ελληνική κυβέρνηση σύμφωνα με την Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» η κ. Πελώνη τόνισε ότι «ο συμβολισμός του θέματος εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του Πρωθυπουργού και της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και ολοκληρώνεται σήμερα με τον εμβολιασμό του κ. Κουτσούμπα».

Η κ. Πελώνη διευκρίνισε ότι υπήρξε μια λίστα που αφορούσε κρίσιμες λειτουργίες του κράτους και της κυβέρνησης. «Εδώ κλείνει η λίστα», συμπλήρωσε η ίδια.

Τέλος, η κ. Πελώνη σημείωσε ότι το Μέγαρο Μαξίμου αποδοκιμάζει και τις πανηγυρικές αναρτήσεις Υπουργών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή των εμβολιασμό τους.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE