ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι ΛΕΕΙ ο Βασκονσέλος για τη «ΛΥΠΗΤΕΡΗ» του Κίκο προς τη Δόξα… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τι ΛΕΕΙ ο Βασκονσέλος για τη «ΛΥΠΗΤΕΡΗ» του Κίκο προς τη Δόξα… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Κίκο καλείται να πληρώσει στην Δόξα Κατωκοπιάς το ποσό των 85 χιλιάδων ευρώ. Επειδή πριν δυόμισι χρόνια, αθέτησε την υπογραφή που έβαλε σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Δόξα Κατωκοπιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πληρώνει ΑΚΡΙΒΑ ο Κίκο, υπογραφή που ΕΒΑΛΕ με την ομάδα του Καραβίδα…

Ατζέντης του Πορτογάλου αμυντικού της Ομόνοιας, είναι ο Μπερνάρντο Βασκονσέλος. Ένας άνθρωπος που την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο, τον είχε φέρει στην Κύπρο (αρχικά για λογαριασμό του ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας) ο Κώστας Χριστοδούλου-«Καραβίδας». Μετέπειτα τον βοήθησε να φορέσει και την βαριά φανέλα της Ομόνοιας.

Επίσης, όταν ακόμα είχε ανοικτό το γραφείο μάνατζερ ο διοικητικός ηγέτης της Δόξας, ήταν ευρέως γνωστό, ότι συνεργαζόταν με τον «Βάσκο».

Μια από τις «πράξεις» που προσπάθησαν να κάμουν, αλλά δεν τους βγήκε, ήταν να βοηθήσουν τον Γιάννη Γερολέμου (το επονομαζόμενο «Θείο βρέφος») να πάει μετεγγραφή σε μεγάλο σύλλογο της Πορτογαλίας.

Προκύπτουν μερικά ερωτήματα, με αφορμή την υπόθεση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας:

-Το καλοκαίρι του 2018, όταν ο Κίκο υπέγραψε συμβόλαιο με τη Δόξα, τον εκπροσωπούσε ο Βασκονσέλος ή κάποιο άλλο γραφείο μάνατζερ;

-Νιώθει ενοχλημένος ή όχι με τον Καραβίδα, ο Πορτογάλος μάνατζερ, για το ότι «κυνήγησε» στα δικαστικά σώματα της ΦΙΦΑ έναν δικό του παίχτη;

-Ποια είναι σήμερα η σχέση του προέδρου της Δόξας με τον Βασκονσέλος, με δεδομένο ότι αρκετοί παίχτες τους οποίους εκπροσωπεί ο Πορτογάλος, αγωνίζονται στην ομάδα της Κατωκοπιάς;

-Αληθεύει ότι αρκετοί παίχτες που ήταν εγγεγραμμένοι στο γραφείο του Κώστα Χριστοδούλου (όταν αυτό ακόμα λειτουργούσε- το είπε και σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ότι το έκλεισε) είναι σήμερα εγγεγραμμένοι στο γραφείο του «Βάσκο»;

Μπορείτε να δείτε σχετικές φωτογραφίες, με τα ονόματα των παιχτών που εκπροσωπεί ο «Βάσκο», όπως είναι αναρτημένος ο κατάλογος στην ιστοσελίδα soccerassociation.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

To ότι υποχρεούται ο Κίκο να καταβάλει 85 χιλιάδες ευρώ στην Δόξα, μπορεί να μην βγουν να το σχολιάσουν δημόσια από την επίσημη Ομόνοια, όμως για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, λογικά πρέπει να έχει ενημερωθεί με πάσα λεπτομέρεια ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου.

Σας ενημερώνουμε πάντως, ότι με την υπόθεση της «λυπητερής» του Κίκο προς την Δόξα, πιθανότατα να ασχοληθεί κι η «κουτσουρεμένη» Επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, υπό τον Αντρέα Παπαχαραλάμπους.

Αν θυμάστε είχε εκδώσει ένα πόρισμα πρόσφατα, για την διπλή ιδιότητα που είχε πριν μερικά χρόνια ο διοικητικός ηγέτης της Δόξας.

The post Τι ΛΕΕΙ ο Βασκονσέλος για τη «ΛΥΠΗΤΕΡΗ» του Κίκο προς τη Δόξα… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top