ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επηρεάζει και τον Ενσούε, πιθανή ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ του Λάρσον! Για ποιο λόγο…

Επηρεάζει και τον Ενσούε, πιθανή ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ του Λάρσον! Για ποιο λόγο…

Από «σπόντα» μάθαμε σήμερα το μεσημέρι, στη διάρκεια της εκπομπής «Μεγάλη Κερκίδα» στο Κανάλι 6, ότι ο Εμίλιο Ενσούε είναι ο «σπιτονοικοκύρης» του Λάρσον.

Ο Ισπανός επιθετικός, τότε που ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα (το καλοκαιράκι του 2019), αποφάσισε να αγοράσει σπίτι στο χωριό Παρεκκλησιά.

Όταν το περασμένο Καλοκαίρι, τα τσούγκρισε με τους ανθρώπους του Απόλλωνα και τον… φώναξαν να πάει πίσω στον Αρχάγγελο, επέλεξε να μην πηγαινοέρχεται καθημερινώς Λεμεσό – Λευκωσία.

Όταν ψαχνόταν για σπίτι ο Ντανιέλ Λάρσον, προφανώς κάποιος συμπαίχτης του, τον… παρέπεμψε στον Εμίλιο. Τώρα ο Σουηδός επιθετικός, βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου. Αν οριστικά χωρίσουν οι δρόμοι του με τον Απόλλωνα, δεν νομίζουμε να κάτσει στην Κύπρο, να απολαμβάνει τη θέα από το σπίτι που νοικιάζει από τον Ισπανό άσο.

Αναγκαστικά ο τελευταίος, θα πρέπει να κοιτάξει για καινούργιο «ενοικιαστή», για να κάνει σιγά-σιγά «απόσβεση» το ποσό που διέθεσε για να βάλει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του, στη χώρα που εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Σε κοντινό σημείο, από την κατοικία του τρελό-Εμίλιο, έκανε τη δική του επένδυση ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. Είχε γίνει πολύς λόγος άλλωστε το Καλοκαίρι του 2019, όταν ο Γάλλος άσος ήταν σε «διαθεσιμότητα» στον Απόλλωνα, ότι καλάρεσε στην οικογένεια του η Λεμεσός, γι’ αυτό και αγόρασαν τη δική τους κατοικία.

Π.Χ.

The post Επηρεάζει και τον Ενσούε, πιθανή ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ του Λάρσον! Για ποιο λόγο… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top