Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για κυρώσεις CAATSA και δηλώσεις Τσαβούσογλου

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για κυρώσεις CAATSA και δηλώσεις Τσαβούσογλου

Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ διευκρίνισε με αφορμή σημερινές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου ότι δεν υπάρχει ομάδα εργασίας σχετικά με τις κυρώσεις CAATSA που επιβλήθηκαν σε βάρος της Τουρκίας, ή "για να μελετήσει την απειλή από το σύστημα των S400 στα F35".


"Υπάρχουν διαβουλεύσεις ρουτίνας εργασιακού επιπέδου σχετικά με την επίπτωση των κυρώσεων στη παρούσα συνεργασία των στρατιωτικών των δύο χωρών. Παραμένουμε δεσμευμένοι στην πλήρη εφαρμογή των κυρώσεων όπως ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Εξωτερικών Πομπέο στις 14 Δεκεμβρίου", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE