ΙΣΤΟΡΙΚΟ γκολ του Μόντριτς με κεφαλιά μετά από… 11 χρόνια!

ΙΣΤΟΡΙΚΟ γκολ του Μόντριτς με κεφαλιά μετά από… 11 χρόνια!

Ο Λούκα Μόντριτς, με ένα από τα σπάνια γκολ του με κεφαλιά, έβαλε μπροστά την Ρεάλ Μαδρίτης στο Έλτσε.

Δεν είναι… πρώτο μπόι και, όπως είναι λογικό, σκοράρει σπάνια με το κεφάλι.

Κόντρα στην Έλτσε, όμως, ο Λούκα Μόντριτς πήρε το ριμπάουντ σε σουτ του Μάρκο Ασένσιο στο οριζόντιο δοκάρι και, με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι (!), έδωσε το προβάδισμα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό είναι το πρώτο γκολ του 35χρονου Κροάτη μέσου με κεφαλιά μετά από… έντεκα χρόνια (!), αφού την τελευταία φορά που τα κατάφερε, το 2009, έπαιζε ακόμα στην Τότεναμ.

Πηγή: gazzetta.gr

The post ΙΣΤΟΡΙΚΟ γκολ του Μόντριτς με κεφαλιά μετά από… 11 χρόνια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE